FOTO Ribolovci iz Varaždina najbolji na Kupu međimurske pastrve

Sportsko ribolovni klub Klen Sveta Marija bio je na Veliku subotu organizator 13. kupa međimurske pastrve – Alpe Adria. Bilo je to natjecanje u disciplini lov predatora (pastrve) s obale umjetnim mamcima na vodama drenažnog jarka u sklopu HE Dubrava u Svetoj Mariji.

Vrijeme nije išlo na ruke natjecateljima jer ih je veći dio natjecanja pratila kiša, prohladno i vjetrovito vrijeme. Unatoč tome na natjecanje je došlo deset hrvatskih natjecateljskih ekipa i jedna iz Mađarske, a iz nepoznatih razloga su izostali natjecatelji iz Slovenije.

Koliki je značaj ove manifestacije govori i činjenica kako ju je uveličao, pozdravio i natjecateljima podijelio nagrade Vladimir Sever, predsjednik HŠRS, a tu je bio i Marijan Panić, dopredsjednik Zajednice za sportski ribolov Alpe Adria. Uz njih, podjeli nagrada su nazočili i općinska načelnica Đurđica Slamek jer je Općina Sveta Marija, uz sponzore i donatore, jedna od pokrovitelja.

U ekipnoj konkurenciji najbolji su bili natjecatelji iz ekipe Spin Secta iz Varaždina, drugo mjesto su osvojili natjecatelji SRD Karas iz Kuzminca, a treće SRD Šoderica Koprivnica. Uz velike pehare Alpe Adria, ekipe su nagrađene nagradama pokrovitelja, sponzora i donatora.

Gledajući rezultate u tri sektora, u sektoru A je pojedinačni poredak 1. Karlo Strbad 2. Zvonimir Jakopčin 3. Tomislav Butek. Sektor B: 1. Hrvoje Kuzmić 2. Mihael Hunjadi 3. Nikola Govec. Sektor C: 1. Zvone Županić 2. Mario Ketiš 3. Stjepan Hunjadi. Ukupno pojedinačno: 1. Hrvoje Kuzmić 2. Zvone Županić 3. Karlo Strbad.

Za kraj valja dodati kako je i ovoga puta SRK Klen pokazalo vrhunsko gostoprimstvo i sprovelo uzornu organizaciju natjecanja.

U ime domaćina okupljene je prigodnim riječima dočekao i otpratio kućama Antun Kedmenec, predsjednik SRK Klen. Komplimenti za sve dobro pripadaju i klupskom dopredsjedniku Dragutinu Peteru i vrhovnom sucu natjecanja Dragutinu Kedmencu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije