ŠKOLA trčanja za odrasle

Nakon zimske stanke Atelstki klub Međimurje nastavlja sa školom trčanja za odrasle, a prvi proljetni trening održat će se na stadionu SRC Mladost Čakovec, u srijedu 4. travnja s početkom u 18 sati.

Svi oni koji žele nešto više naučiti o trčanju i svemu onome što je bitno za pravilnu pripremu i upražnavanje ove izuzetno korisne sportske aktivnosti, moći će to saznati od prof. Aleksandra Žbulja, glavnog trenera u AK Međimurje, koji je u svojoj karijeri, trenirajiući najbolje atletičare kluba, postigao niz značajnih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Prof. Žbulj će sada svoja bogata iskustva, uz pomoć ostalih trenera u klubu prenijeti i na sve one koji nisu imali prilike baviti se sportom ili rekreacijom, a sada to žele svakako činiti zbog zdravlja ili zadovoljstva koje projicira sportska aktivnost. Prijave sa svojim podacima, ime i prezime, godina rođenja, mjesto prebivališta, e-mail adresa i broj mobilnog telefona pošaljite na e-mail adresu info@akm.hr.

Više informacija možete dobiti i na br. mobitela 098/921-1479. Termini su ponedjeljak, srijeda i petak od 18 do 19 sati. Mjesto održavanja je stadion SRC Mladost Čakovec. Kotizacija je 150 kn mjesečno. Uplata je moguća u gotovini ili na IBAN: HR5023400091116017115.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije