FOTO Pripreme za sezonu – TK Sveti Martin na Muri slavi 20. rođendan

Teniski klub Sveti Martin na Muri djeluje od 1998. godine te upravo ove godine obilježava 20 godina postojanja. Dva klupska zemljana teniska terena smještena su u sklopu Izletišta Goričanec – fantastično mjesto u prirodi gdje se svakodnevno mogu vidjeti životinje poput konjeva, magaraca, zečeva, ovaca, labudova, gusaka te mnogih drugih.

Klub se sastoji od dvadesetak aktivnih članova koji se tenisom bave rekreativno te svake godine sudjeluju na teniskim natjecanjima kao što su Murski kup, Veteransko momčadsko prvenstvo Međimurja, Prvenstvo kluba, Otvoreno prvenstvo Svetog Martina na Muri…

Klub je također jedan od jako rijetkih klubova u Međimurju koji organizira cijelogodišnju Školu tenisa za mališane. Kad je lijepo vrijeme Škola tenisa se održava na vanjskim teniskim terenima, a zimi se održava u dvorani.

Dok roditelji-tenisači marljivo rade oko sređivanja teniskih terena za sezonu 2018., mališani uživaju u lijepom proljetnom danu te se odlično zabavljaju uz nogomet, tobogan i ostale sadržaje za djecu koje nudi odlična teniska lokacija.

Aktivnosti kluba mogu se pratiti na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije