KAŠTEL u Belici ugostio mlade odbojkaške snage

>> KAŠTEL u Belici ugostio mlade odbojkaške snage

U dvorani OŠ Belica ŽOK Kaštel Pribislavec organizirano je sedmo okupljanje u turniru male odbojke ekipa Varaždinske i Međimurske županije, ujedno i završni turnir sa podjelom medalja. Igračice male odbojke, godišta 2005. i mlađe, u sedam okupljanja sudjelovale su ekipa ŽOK Ivanec 1,2, OK Kitro Varaždin,OK Lepoglava 1 i 2, OK Ludbreg,OK Plavi Peklenica i domaćin ŽOK Kaštel Pribislavec te su se najbolje veselile podjeli medalja.



U prvom dijelu turnira odigrao se i turnir mini odbojke gdje su nastupile ŽOK Kaštel 1 i 2, OK Ludbreg i ŽOK Ivanec. Najmlađe igračice pokazale su da ima budućnosti u odbojkaškom sportu u našim županijama. Poredak poslije mini turnira: 1. ŽOK Ivanec, 2. ŽOK Kaštel 1, 3. ŽOK Ludbreg i 4. ŽOK Kaštel 2.

Drugi dio turnira mlade odbojkaške odigrale su turnir u maloj odbojci,ukupno 16 utakmica i poslije odličnih utakmica završila je sezona 2017./2018. u kojoj je prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila ekipa ŽOK Ivanec 1, drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je ekipa ŽOK Kaštel Pribislavec, a treće mjesto i brončanu medalju osvojila je ekipa OK Kitro Varaždin



Poslije sedam okupljanja vodeći sastav je ekipa ŽOK Ivanec 1 sa 62 boda, drugoplasirane su mlade Kaštelanke s 53 boda, a trećeplasirana je ekipa OK Ludbreg s 43 boda, četveroplasirana ekipa ŽOK Ludreg s 40 bodova, petoplasirana ekipa ŽOK Lepoglava s 30 bodova, šesteroplasirana je ekipa ŽOK Ivanec 2 i sedmoplasirana je ekipa OK Plavi iz Peklenice.

Poslije završnog pozdrava povjerenika lige Vladimira Grudenić i predsjednice ŽOK Kaštela Danijele Prprović, zahvalili su svim igračicama klubova, njihovim trenerima koji najviše provode vremena s njima kao i roditeljima koji su pratili svoje ekipe u svih sedam okupljanja. Naglasili su da se vidi napredak u igri te se raduju što se uključuje sve više ekipa u natjecanje u najmlađim kategorijama koje su budućnost odbojkaškog sporta.



Ostali rezultati:
OK KITRO VARAŽDIN 1 – ŽOK IVANEC 1 1:2
OK KITRO VARAŽDIN 2 – OK PLAVI 2:1
ŽOK IVANEC 2 – OK KITRO VARAŽDIN 1 0 :3
ŽOK KAŠTEL – ŽOK LEPOGLAVA 2:1
OK KITRO VARAŽDIN 2 – ŽOK IVANEC 2 1:2
OK PLAVI – ŽOK IVANEC 1 0:3
ŽOK KAŠTEL – OK KITRO VARAŽDIN 2 3:0
ŽOK LEPOGLAVA – OK KITRO VARAŽDIN 1 0:3
ŽOK LUBREG – ŽOK KAŠTEL 1:2
ŽOK LEPOGLAVA – ŽOK IVANEC 2 1:2
OK PLAVI – ŽOK LUBREG 0:3
ŽOK IVANEC 1 – OK KITRO VARAŽDIN 3:0
ŽOK LUBREG – ŽOK LEPOGLAVA 3:0
OK KITRO VARAŽDIN – ŽOK KAŠTEL 2:1
ŽOK IVANEC 1 – ŽOK LUDBREG 3:0
ŽOK IVANEC 2 – OK PLAVI 3:0

ŽOK Kaštel je odigrao u sastavu: Jelenić Azra, Kamenić Nika, Bel Doris, Frančić Laura, Balog Lorena, Vuković Žana, Laptoš Hana, Hajdarović Rebeca, Nika Modlic, Novak Patricija, Fumić Katarina, Nika Capan. Trenerica Željka Obadić.



Treći dio turnira sudjelovale su rekreativci i to KOP Čakovec, ekipa Sport za sve i dvije ekipe RIPS-a. Poslije odličnih igara pobjednik nije bio bitan, već druženje na kraju turnira. Turnir je bio i humanitarnog karaktera te će se dobivena donacija uplatiti za nekoga kome je to najpotrebnije. Sve pohvale za organizaciju turnira uputili su iz Odbojkaškog saveza Varaždinske županije domaćinu okupljanja ŽOK Kaštelu, a mlade igračice s nestrpljenjem očekuju sljedeću sezonu i nova natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije