JUNIORKE Radosti na završnici Prvenstva Hrvatske

Kolo prije kraja, uvjerljivom pobjedom nad Radnikom iz Križevaca juniorke Ženskog košarkaškog kluba Radost Čakovec su osigurale drugo mjesto koje vodi na Završnicu prvenstva Hrvatske gdje će igrati najboljih osam ekipa iz cijele Hrvatske. Iako bez ozlijeđenih Simone Zdolec (pauzira cijelu sezonu radi ozljede) i Karle Škode, bez kojih će nažalost biti i na završnici, naše su košarkašice odigrale odličnu utakmicu te su se sve cure upisale u strijelce.

Zahvaljujući Podravcu iz Virja koje su prošle godine bile viceprvakinje Hrvatske iz naše regije na Završnici sudjeluju dvije ekipe pa će tako naše kao druge, uz Podravac, predstavljati našu regiju. Do kraja je preostala samo još utakmica s Podravcom koja je na rasporedu u subotu 14. travnja u 16:00 sati, ali u prvoj utakmici su naše poražene uvjerljivom razlikom (44:86) koju će teško dostići da bi zauzeli prvo mjesto. Čestitamo našim juniorkama i treneru Matiji Tereku!

ŽKK Radost – ŽKK Radnik 80:33 (30:4; 21:10; 13:11; 16:8)
Sastav: Janković Elena 2, Rušnjak Alma 7, Rodek Nika 15, Valkaj Nikolina 5, Bašek Laura 17, Kranjčec Amalija, 6, Obadić Ivana 20, Novak Vida 3, Mađar Lana 5

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije