Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS: Izvršni odbor MSTS-a održao 4. sjednicu

STOLNI TENIS: Izvršni odbor MSTS-a održao 4. sjednicu

Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza u Šenkovcu je održao 4. sjednicu u drugom predsjedničkom mandatu Dražena Korenta, na kojoj je na dnevnom redu, kao najvažnije točke, imao pripreme za realizaciju preostalih akcija do kraja sezone. Donio je odluku da se tradicionalni 2. županijski turnir za mlađe kategorije održi u subotu 5. svibnja, ali, zbog izvjesnih problema u radu kluba, vjerojatno ne tradicionalno u Prelogu, nego u Čakovcu.

Odlučeno je također da se organizacija završne svečanosti Međimurskih liga Međimurske novine s podjelom pokala sponzora dodijeli Stolnoteniskom klubu Šenkovec i održi u subotu 12. svibnja. Osim toga nazočni članovi su informativno obaviješteni i o turnirima, koje će prije ljeta organizirati neki naši klubovi.

Pa će u subotu 28. travnja STK Šenkovec biti organizator Otvorenoga prvenstva Šenkovca – 3. Memorijala Damira Debana-Kigena, a STK Putjane u subotu 2. lipnja 3. Kup Grada Čakovca u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, a u subotu 9. lipnja i Otvoreno prvenstvo Čakovca za mlađe kategorije.

Pod 'ostalo' predsjednik Korent je članove Izvršnoga odbora upoznao s inicijativom da se nakon Croatia Opena od Hrvatskoga stolnoteniskog saveza na revers pozajme četiri stola s mrežicama i pregradama potrebnih za realizaciju kampova i natjecanja u dvorani 2. Osnovnoj školi u Čakovcu, a dva možda čak i kupe.

Zanimljive su bile i  rasprave o tekućoj sezoni Međimurskih liga Međimurske novine, pogotovo propozicijama, koje bi, zbog uočenih nedostataka, za iduću sezonu trebalo doraditi, naročito što se tiče prava nastupa i rokova prijavljivanja igrača, odnosno igračica, a bilo je riječi i o promjeni sustava natjecanja. Osim toga, ponovo je dotaknuto i pitanje donošenja kriterija za nositelje kvalitete, koje Savez nema, a važne su za financiranje djelatnosti klubova od strane Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!