ZRINSKI bolji od Ivanića

>> ZRINSKI bolji od Ivanića

U nedjeljnom susretu 21. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene rukometašice Zrinskog pobijedile su pretposljednji Ivanić 34:26. Novom pobjedom Čakovčanke sada na svom kontu imaju 23 boda te su i dalje na šestoj poziciji.



Ispred njih je Zamet s 25 bodova, a slijedi ih Trešnjevka koja ima 21 bod. Do kraja prvenstva još je pet kola, a u narednom 22. kolu slijedi gostovanje upravo kod Trešnjevke.



Kod rukometaša u 2. ligi Čakovec je očekivano pobijedio drugu ekipu Varaždina 28:22. Čakovčani su 4. s 34 boda i u narednom kolu gostuju kod Zagorice.



U 3. ligi rukometašice Preloga pobijedile su Ivanec 28:19 (15:9), dok je druga ekipa Čakovca slavila u gostima kod Daruvara 38:32. Prvo poluvrijeme je dobio domaćin 18:17.



U dramatičnoj završnici rukometašice zagrebačke Lokomotive izgubile su priliku braniti naslov osvajačica Challenge kupa. Pogotkom iz deveterca nakon regularnog dijela utakmice Gran Canarija zabila je pogodak za 25:25 i time zbog više postignutih pogodaka u gostima prošla u finale Challenge kupa. Kod Lokosica Paula Posavec je postignula 3 gola i Stela Posavec 1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije