KAŠTELU treba podrška gledatelja u osvajanju naslova prvaka

U subotu u 15:30 sati u posljednjem 10. kolu 2. odbojkaške lige za poredak od 1. do 6. mjesta Kaštel dočekuje Medveščak. Na tablici je vodeći Kaštel s 21 bodom, slijede Bjelovar 17 i Medveščak 16. No tablica je nepotpuna jer u petak u 20:00 sati zaostali susret igraju Medveščak i Bjelovar.

Kaštelu je potrebna pobjeda za osiguravanje naslova prvaka i neovisno kako će završiti susret u petak odbojkašice iz Pribislavca će sigurno dati sve od sebe dati za pobjedu te na takav način potvrditi naslov prvaka. Pozivamo sve gledatelje dođite podržati Kaštelanke u subotu od 15:30 sati.

Trener Kaštela Marko Obadić nam je rekao u najavi susreta: ‘Idemo prema našem cilju i ovismo sami o sebi. Idemo u subotu na pobjedu i tu nema nikakvih drugih kalkulacija. Svi smo spremni i zdravi, želimo u Belici pred punom dvoranom proslaviti pobjedom naslov prvaka. Medveščak nam je nanio jedini poraz u drugom dijelu prvenstva i želimo im se revanširati za taj poraz te pobjedom kao prvak druge lige ući u 1. B ligu.’

Preostala naša dva drugoligaška kluba gostuju. Štrigova u subotu u 16:00 sati kod Daruvara i Nedelišće Elting u nedjelju u 16:00 sati kod Brcka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije