POBJEDA Radosti za kraj Extra lige

U posljednjoj utakmici ženske košarkaške Extra lige seniorke Radosti iz Čakovca su upisale petu pobjedu i time zauzele 8. mjesto od 10 ekipa. Ponovno su loše otvorili utakmicu, Varaždinke su s dva lagana prodora povele 4:0 i već nakon nepune dvije minute trener Raodsti poziva time-out nakon kojeg drugačije pristupaju utakmici.

Ostatak susreta utakmica je bila neizvjesna i borbena (poluvrijeme 24:25). Početkom treće četvrtine domaće igračice postavljaju zonsku obranu i odlaze na 10 razlike, ali s pet uzastopnih trica (3×3 Mađar, 1×3 Obadić, 1×3 Rodek) vraćaju se radostašice u susret i na kraju zasluženo odnose pobjedu iz Varaždina.

Na kraju sezone možemo biti zadovoljni, ali i žaliti za nekoliko propuštenih prilika u neizvjesnim završnicama. Da je bilo više samopouzdanja i sigurnosti, kao u posljednjoj utakmici, možda bila bi i koja pobjeda više. Čestitamo našim curama!

Za kraj, ostao je još Final four koji će se odigrati 21. i 22. travnja u Murskoj Suboti, a na njemu će sudjelovati Krka, Ledita, Pomurje i Kranjska Gora.

ŽKK Vindi – ŽKK Radost 53:59 (10:15; 14:11; 19:19; 10:14)
Sastav: Bašek 22, Madar 11, Hlebec 9, Rodek 9, Obadic 6, Polanec 2, Kranjcec, Valkaj, Mikolaj, Rusnjak


ALL STAR KADETKINJA

U nedjelju prijepodne u Virju je održan All star susret kadetkinja. Odigrala se utakmica između pobjednika lige Podravca i selekcije lige Z-17 koju je vodio naš trener Roko Sorić. Za selekciju su nastupile i naše igračice Valkaj, Janković i Rodek. Utakmica je završila pobjedom Podravca 73:36.


Uoči susreta podijeljeni su pehari za osvojeni plasman. Naše kadetkinje osvojile su drugo mjesto, a pehar je preuzela Nikolina Valkaj. Prema glasovima trenera naša Karla Škoda zajedno s Emom Cik proglašena je za najbolju igračicu lige kadetkinja te je najbolji strijelac lige. Radi ozljede nije mogla sudjelovati u šutiranju trica, iako je tijekom sezone postigla najviše trica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije