DVA MEĐIMURSKA KLUBA u borbi za naslov prvaka

Dva međimurska odbojkaška kluba se danas (21. travnja) bore za naslov prvaka u svojim ligama.

Odbojkašice Kaštela iz Pribislavca u Belici od 15:30 sati dočekuju zagrebački Medveščak. Utakmica je to koja direktno odlučuje o naslovu prvaka u 2. nacionalnoj ligi Centar.

Djevojke iz Pribislavca imaju tri boda više i za naslov prvaka dovoljan im je samo jedan osvojeni set. No iz kluba poručuju da idu po sva tri seta.

U slučaju pozitivnog rezultata izborile bi pravo nastupa u 1.B ligi skupine centar što je treći od pet rangova natjecanja u Republici Hrvatskoj.

U istoj ligi Štrigova će u Daruvaru u direktnom obračunu pokušati osvojiti tri boda kojima bi se probile na 11. poziciju. Odbojkašice Nedelišće Eltinga pak gostuju u Brckovljanima.

Pobjedom bi mogle do 13. mjesta, u najgorem slučaju bit će 15. Najbitnije da su posljednjim pobjedama osigurale ostanak u ligi.

Kod muškaraca u trećoj ligi Plavi iz Peklenice u Murskom Središću od 18 sati dočekuju varaždinski Žerek. Ta utakmica direktno odlučuje o naslovu prvaka 3. lige sjever.

Plavi imaju na tablici 3 boda više, Varaždincima pak na ruku ide set količnik. Dakle Plavima su za naslov prvaka dovoljna dva seta. Nedelišće Elting koje je osiguralo treće mjesto u nedjelju u Atonu od 15:30 dočekuje Poljanec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije