SPORTSKA srijeda uz nogomet i košarku

U Murskom Središću je Rudar protekle srijede u prvom polufinalnom susretu seniorskog Kupa pobijedio Nedelišće 2:1. Rudar je poveo golovima Novaka i Risonjića 2:0, a Nedelišće je smanjilo na 2:1 golom Slunjskog iz kaznenog udarca. Uzvratni susret će se igrati danas u srijedu u Nedelišću u 17:00 sati.

U 3. HNL istok Međimurje danas u srijedu u 17:00 sati gostuje kod Slavije iz Pleternice. Klubovi su susjedi na tablici. Međimurje je 5. s 37 bodova, a Slavija 6. s 35 bodova. U 8. kolu početkom listopada Čakovčani su poraženi kod kuće od Slavije 0:3.

Kvalifikacijski turnir za plasman u A-1 hrvatsku košarkašku ligu igrat će se u Labinu od 25. do 29. travnja. Na turniru će nastupiti prvaci pet skupina A-2 hrvatskih košarkaških liga. Uz prvaka sjeverne skupine KK Međimurje tu su KK Dubrovnik (A-2 jug) KK Đakovo (A-2 liga istok), KK Rudar Labin (A-2 liga zapad) i KK Dubrava (A-2 liga centar). Igrat će se četiri utakmice, svatko sa svakim, a dva najbolja kluba osigurat će nastup u višem rangu natjecanja A-1 HKL u idućoj sezoni. Danas u srijedu u 19:30 sati Međimurje igra s Dubrovnikom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije