KARATISTI Globusa najbolji u Opatiji

Proteklog vikenda u Opatiji u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je 19. po redu međunarodni karate turnir Opatija Cup 2018. Na turniru je sudjelovalo 383 natjecatelja iz 48 klubova iz Bosne i Hercegovine, Italije, Slovenije i Hrvatske.

Na turniru su nastupili i karatisti Globusa iz Čakovca sa 12 natjecatelja (neki su odradili nastupe i u starijim kategorijama) te su osvojili ukupno 15 medalja od čega 7 zlatnih, 6 srebrnih i 2 brončane. Sa ostvarenim rezultatima osvojili su i pehar za najbolji klub na turniru.

Prvo mjesto i zlatnu medalju za KK Globus osvojili su: Petar Slukić ml. učenici -38kg, Laura Strahija ml. učenice -32kg, Sven Strahija učenici -46kg, Aida Trstenjak učenice -32kg, Ema Marčec ml. kadetkinje -40kg i Josip Slukić ml. kadeti -57kg i kadeti -57kg.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su Aida Trstenjak ml. učenice -28kg, Laura Strahija učenice -32kg (u međusobnom klupskom finalu s Aidom), Sven Strahija ml. kadeti -45kg, Lovro Farkaš ml. kadeti -52kg, Luka Sokač ml. kadeti -57kg (u međusobnom klupskom finalu s Josipom) i Kristian Topličanec kadeti -52kg.

Treće mjesto i brončanu medalju osvojili su Nikola Topličanec ml. kadeti -41kg i Emily Beti ml. kadetkinje -45kg. Ovo je ujedno bila i finalna provjera pred Prvenstvo Balkana sljedeći vikend u Beogradu, na kojemu osam naših natjecatelja nastupa za reprezentaciju Hrvatske. Naše mlade karatiste su vodili Mladen Vizinger i Dejan Slukić, a sudio je Tomislav Magdalenić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije