TENIS Croatia cup u Čakovcu

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec devetnaestu godinu za redom organizator je Croatia cupa međunarodnog teniskog turnira za dječake i djevojčice do 12 godina uvrštenog u kalendar Tennis Europe. Croatia cup godinama je u tom uzrastu najjači teniski turnir u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi.

Ove godine na turniru će sudjelovati više od stotinu natjecatelja iz SAD-a, Japana, Velike Britanije, Slovenije, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Rusije, Srbije, Slovačke, Njemačke, Belgije, Italije, Poljske, Latvije, Estonije, Švedske i Hrvatske, a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir će se održati od od 28. travnja do 4. svibnja na terenima kluba u Čakovcu. Kvalifikacijski susreti na rasporedu su od subote do nedjelje, a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do petka, kada je predviđeno održavanje finalnih susreta. Svečano otvaranje turnira na rasporedu je u ponedjeljak 30. travnja u 9:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije