DUBROVNIK prevelik zalogaj za Međimurje

U završnom turniru za popunu Prve lige sastali su se Međimurje i Dubrovnik. Dubrovčani su cijeli susret vodili te su na kraju možda malo iznenađujuće pobijedili Međimurce visokom razlikom, odnosno rezultatom 94:69.

Početak utakmice mogao nam je sugerirati da će se igrati utakmica na jednu loptu. Međimurci su se dobro držali te nisu dali priliku Dubrovčanima da povećaju razliku. No, u drugoj četvrtini slijedi rapsodija Dubrovnika koji počinje terorizirati obranu svog protivnika. Dubrovčani su se probudili, a to pogotovo vrijedi za Petra Šeparovića koji je cijeli utakmicu bio enigma za Međimurce koji ga nisu mogli zaustaviti.

Tu drugu četvrtinu je momčad Dubrovnika zabila 29 poena, a primila samo deset. Drugi dio je bio samo formalnost. Međimurje je nešto pokušavalo, ali nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Dubrovnik. Na kraju je momčad Dubrovnika bez problema zatvorila utakmicu te je slavila s visokom razlikom od 25 poena.

Najbolji u momčadi Međimurja je bio Drk s 18 poena te Krajačić sa 16 poena, a kod Dubrovnika fantastično je igrao Šeparović koji se zaustavio na 26 poena i Vujičić koji je ubacio 17, donosi portal crosarka.com. U prvom susretu Dubrava je pobijedila Rudara Labin 83:51. Peti sudionik turnira je prvak Druge hrvatske lige – istok, Đakovo. Prva dva mjesta vode u viši rang.

Kvalifikacijski turnir za Prvu ligu, 25. travanj
Međimurje – Dubrovnik 69:94 (22:25, 10:29, 22:24, 15:16)

Četvrtak, 26. travnja, 2. kolo, 17 sati: Rudar – Međimurje, 19.30 sati: Đakovo – Dubrava, slobodan je Dubrovnik, petak, 27. travnja, 3. kolo, 17 sati: Međimurje – Đakovo, 19.30 sati: Rudar – Dubrovnik, subota, 28. travnja, 4. kolo, 17 sati: Đakovo – Dubrovnik, 19.30 sati: Dubrava – Međimurje, nedjelja, 29. travnja, 5. kolo, 15 sati: Dubrovnik – Dubrava, 17.30 sati: Rudar – Đakovo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije