Vijesti / Sport
Sport
KADETI KK Donji Kraljevec drugi put za redom osvojili ligu

KADETI KK Donji Kraljevec drugi put za redom osvojili ligu

Mladi košarkaši Košarkaškog kluba Donji Kraljevec, kadeti rođeni 2001. godine i mlađi i ove godine, drugi put za redom, osvojili su naslov prvaka Međimurske i Varaždinske županije. Time su pokazali da prošlogodišnji rezultat nije bio slučajnost i da se u Donjem Kraljevcu stvara odlična mlada generacija košarkaša koja će u budućnosti činiti okosnicu prve momčadi.

Osvajanjem lige kadeti su se plasirali na regionalno natjecanje na kojem su završili na drugom mjestu u konkurenciji klubova iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Valja napomenuti kako su splet nesretnih okolnosti i samo jedna pobjeda djelili ekipu od osvajanja i tog natjecanja.

Ovakav rezultat dokazuje da se u Donjem Kraljevcu kontinuirano i kvalitetno radi s mladim košarkašima te nam daje za pravo da vjerujemo u svijetlu budućnost kraljevske košarke. Ekipu čine: David Lepen, Nikola Ivanović, Lovro Moharić, Lovro Horvat, Bono Krušelj, Ivan Mikec, Hugo Jurcec, Matija Štefok, Erik Trupković i Lovro Vlah, trener je Mihael Ružić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!