KADETI KK Donji Kraljevec drugi put za redom osvojili ligu

Mladi košarkaši Košarkaškog kluba Donji Kraljevec, kadeti rođeni 2001. godine i mlađi i ove godine, drugi put za redom, osvojili su naslov prvaka Međimurske i Varaždinske županije. Time su pokazali da prošlogodišnji rezultat nije bio slučajnost i da se u Donjem Kraljevcu stvara odlična mlada generacija košarkaša koja će u budućnosti činiti okosnicu prve momčadi.

Osvajanjem lige kadeti su se plasirali na regionalno natjecanje na kojem su završili na drugom mjestu u konkurenciji klubova iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Valja napomenuti kako su splet nesretnih okolnosti i samo jedna pobjeda djelili ekipu od osvajanja i tog natjecanja.

Ovakav rezultat dokazuje da se u Donjem Kraljevcu kontinuirano i kvalitetno radi s mladim košarkašima te nam daje za pravo da vjerujemo u svijetlu budućnost kraljevske košarke. Ekipu čine: David Lepen, Nikola Ivanović, Lovro Moharić, Lovro Horvat, Bono Krušelj, Ivan Mikec, Hugo Jurcec, Matija Štefok, Erik Trupković i Lovro Vlah, trener je Mihael Ružić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije