STOLNI TENIS Borisu Preksavcu 3. Memorijal Damira Debana-Kigena

U subotu je u dvorani Sportskoga centra Gorčica u Šenkovcu odigran 3. Memorijalni turnir Damira Debana-Kigena, u spomen na prerano preminuloga člana Stolnoteniskoga kluba Šenkovec, koji se igra i kao otvoreno stolnotenisko prvenstvo Općine.

U vrlo jakoj konkurenciji od 33 igrača i igračica iz Međimurske i Varaždinske županije, među kojima su bili i polufinalisti s prvenstva Međimurja, prvo mjesto je osvojio Boris Preksavec iz STK Putjana, koji je u finalu u uzbudljivoj završnici petoga seta s 3:2 savladao Rinalda Jurinca iz domaćega kluba, dok su treće mjesto podijelili Matija Barić iz Igea Željezničara i Eugen Šimon, Borisov suigrač iz Putjana.



Preksavcu je ovo druga titula pobjednika turnira, jer je prvo mjesto osvojio i prošle godine, a uz pobjednički pokal predsjednik kluba organizatora Dražen Korent i tajnik Božidar Krnjoul su mu uručili i veliki prijelazni pokal. Nakon otvaranja pokojnom Damiru Debanu, omiljenom Kigenu, učesnici su minutom šutnje odali dužnu počast.

REZULTATI – četvrtfinale: Preksavec – Hajdinjak (Šenkovec) 3:0, Barić – Godina (MSTC Čakovec) 3:0, Jurinec – Z. Vidović (Šenkovec) 3:1, Šimon – Varga (Šenkovec) 3:0; polufinale: Preksavec – Barić 3:0, Jurinec – Šimon 3:0; finale: Preksavec – Barić 3:2 (11:6, 9:11, 11:6, 11:13, 12:10).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije