MEĐUNARODNI teniski vikend u Prelogu

>> MEĐUNARODNI teniski vikend u Prelogu

Tijekom proteklog produženog vikenda na terenima Teniskog kluba Prelog odigralo se prvi međunarodni ekipni susret u povijesti kluba. U goste Teniskom klubu Prelog stigli su igrači i igračice Teniskog kluba ESV Austria iz Graza koji su tijekom četiri dana odigrali niz kvalitetnih mečeva.



Nedjelja je bila rezervirana za susret dvaju klubova u ženskoj i muškoj konkurenciji, tijekom kojeg se odigralo po pet pojedinačnih i dva susreta parova u obje kategorije. Rezultat, koji je sve zajedno gledano bio izjednačen, ovaj je puta bio u drugom planu, a posjetitelji su imali prilike uživati u kvalitetnoj igri obje ekipe.



Ukupnoj dojmu produženog vikenda pridonijelo je i dobro vrijeme koje je poslužilo i za odlično druženje. Gosti su imali prilike upoznati Prelog i okolicu u kojem se tijekom ovog sadržajnog vikenda održavao Sajam cvijeća, polufinale Europskog prvenstva u speedwayu i Prvomajska biciklijada. Igrače i igračice je pozdravio predsjednik TK Prelog Zlatko Filipić i uručio im monografiju Grada Preloga za uspomenu na ovaj događaj.



Gostovanje austrijskog kluba organizirano na inicijativu Borisa Pongraca iz Goričana koji živi u Grazu i član je kluba ESV Austria Graz. Nadamo se da su gosti otputovali puni pozitivnih dojmova, kao i domaćini te da će tenisači iz Graza i dogodine odabrati Prelog za pripremne susrete na početku sezone.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije