FINALE odbojkaškog Kupa Međimurja

U subotu od 17:00 sati u dvorani osnovne škole u Murskom Središću igra se finale Kupa Međimurja u odbojci za seniore. U njemu se sastaju prvoligaš OK Međimurje Centrometal iz Črečana i trećeligaš OK Plavi iz Peklenice.

Odbojkaši Centrometala sezonu su završili kao peti u Hrvatskoj. Sezona im je završila prije mjesec i pol dana, te neće nastupiti u najjačem sastavu. Neće biti Čičkovića, Komosara, Gotala, Kurteša, Marka Davida, Kopačevića i Ivana Novaka. No tu će biti deset igrača koji su nastupali tijekom prvoligaške sezone. To su Bogdanović, Vincek, Posavec, Juras, Palinkaš, Karlo Novak, Hrvoje Novak, Marciuš, Vuk i Vedran David. Njima će se pridodati veterani Tomica Puđa i Zlatko Rešetar te iz podmlatka Filip Jengić i Niko Vidović. Momčad će voditi Jadranko Kirić.

Plavima je ovo jedna od najboljih sezona u povijesti kluba, definitivno najbolja u zadnja tri desetljeća. Osim plasmana u finale Kupa Međimurja osvojili su naslov prvaka treće lige. Tamo su u petnaest utakmica doživjeli samo jedan poraz. Za Plave će nastupiti Marko Hranilović, Jurica Novak, Istok Drljić, Hrvoje Novak, Luka Hranilović, Damir Premužić, Goran Novak, Simon Šimon, Karlo Novak, Ivan Turk i Antonio Trstenjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije