CENTROMETAL petnaestu godinu za redom pobjednik Kupa

Odbojkaši Centrometala petnaestu godinu za redom pobjednici su Kupa Međimurja. Očekivan je to rasplet ovog natjecanja u Murskom Središću. Domaći igrači Plavih iz Peklenice imali su hendikep već od početka jer im nije mogao zaigrati prvi tehničar Jurica Novak. Na drugoj strani brojni izostanci kod Centrometala nisu predstavljali problem obzirom na široku klupu međimurskog prvoligaša.

Sam početak utakmice protekao je u velikoj dominaciji črečanske momčadi koja je povela 17:5, završilo je 25:13.

U drugom setu krenulo se s 12:6 za goste. Domaći su tad zaigrali bolje. Na ruku domaćinu išle su i brojne promjene u sastavu prvoligaša. Ipak Centrometal je cijeli drugi set vodio sa oko pet poena prednosti i dobio ga 25:19.

U trećem setu kod Centrometala zaigrali su Marciuš, Hrvoje Novak i Rešetar, a u utakmici su prvi puta za seniore minutažu dobili i Filip Jengić te Niko Vidović. Kroz set Centrometal je vodio do tri poena, da bi Plavi u par navrata došli na poen zaostatka. Tako se ušlo u završnicu. Centrometal je tad poveo 24:22, Plavi smanjili na poen zaostatka, ali i promašili servis za konačnih 25:23.

Nakon utakmice član Izvršnog odbora Odbojkaškog saveza Međimurske županije Antun Mikac podijelio je pehare momčadima.

FINALE KUPA MEĐIMURJA
Centrometal – Plavi Peklenica 3:0 (25:13, 25:19, 25:23)
Dvorana OŠ Mursko Središće, gledatelja 100
Suci: Kopačević (Črečan), Košir (Nedelišće)
Centrometal: Davor Bogdanović, Dražen Vincek, Tomica Posavec, Antonio Juras, Marijan Palinkaš, Karlo Novak, Hrvoje Novak, Vanja Marciuš, Deni Vuk, Vedran David, Tomica Puđa, Zlatko Rešetar, Filip Jengić i Niko Vidović (trener Jadranko Kirić).
Plavi: Marko Hranilović, Istok Drljić, Hrvoje Novak, Luka Hranilović, Goran Novak, Simon Šimon, Karlo Novak, Ivan Turk i Antonio Trstenjak (trener Jurica Novak).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije