SVE JE SPREMNO U subotu kros ‘Frkanovec – srce gornjeg Međimurja’

Željko Medved Frkanovski kaže kako je, nakon što su mladići pokosili staze za trčanje, sve spremno za održavanje 5. kros utrke po nazivom ‘Frkanovec – srce gornjeg Međimurja’, koja je na programu u subotu, 12. svibnja dakle, nadolazećeg vikenda.

Start utrke je kod Kulturnog doma u Frkanovcu s početkom u 16 sati. Natjecat će se djeca na stazama duljine 200 i 400 metara, rekreativci na 4,6 kilometara te svi ostali na stazi dužine 10,2 kilometara.

Osim djece, svi ostali plaćaju startninu u iznosu od 50 kuna. Za one najbolje osigurane su vrijedne nagrade te pehari i medalje, kao i kupanje u bazenima LifeClass Termi Sveti Martin, koje su glavni sponzor krosa, a kojeg organiziraju Udruga Frkanovčani i Atletski klub Međimurje Čakovec.

Željko Medved Frkanovski kaže kako su sve startnine već rasprodane, no ipak, moguće se prijaviti najkasnije 30 minuta prije starta u subotu kod frkanovskog Kulturnog doma.

Tamo gdje trka prolazi prometnicama promet se neće zaustavljati, a red će praviti svetojurjevski vatrogasci. Naravno, biti će jela i pića za okrijepu, što je uz sve prije spomenuto dobar razlog susresti se u srcu gornjeg Međimurja i još osvojiti koju nagradu.

U kutu letka piše vrlo važna rečenica: – Za sve natjecatelje osiguran je prvorazredni gulaš. Štovani čitatelji, 200 metara izdržimo i tanjur gulaša je naš. I to ne bilo gdje, nego gdje vile frkanovske najintrigantnija djela čine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije