PRVI DOBRAVSKI DUATLON Nova sportska atrakcija

U nedjelju 13. svibnja u 10 sati pod pokroviteljstvom Općine Donja Dubrava i u organizaciji Trkačkog kluba Kotoripski begači će kod visećeg mosta u Donjoj Dubravi biti start i cilj Prvog dobravskog duatlona. Bit će to natjecanje koje će u prvom dijelu obuhvaćati 3,3 kilometara trčanja pa 16 kilometara vožnje biciklom i nanovo 1,6 kilometara trčanja.

Prvi dio duatlona je trčanje do visećeg mosta kod Donjeg Vidovca, preko mosta na drugu stranu kanala i natrag prema visećem mostu. Drugi dio obuhvaća vožnju biciklom od visećeg mosta prema HE Dubrava, preko mosta do brane, od brane uz stari tok Drave, natrag na asfaltiranu cestu do mosta kod Svete Marije, makadamskim putem natrag do visećeg mosta i treći dio trčanja će obuhvatiti dionicu od visećeg mosta 800 metara u smjer HE, okret i 800 metara natrag

>>> Više detalja

Natjecanje će se održati u kategoriji mladih (18-24 godine), seniori( 25-45 godina) i veterani (od 46 na više). Kotizacija po natjecatelju iznosi 50 kuna. Apsolutni pobjednici u muškoj i ženskoj konkurenciji dobivaju pehare, dok troje najboljih u kategoriji dobivaju medalje.

Utrka se održava bez obzira na vremenske uvjete. Prijava za utrku se vrši putem linka te od 9 do 9,45 kod visećeg mosta na dan utrke. Dodjela pehara i medalja te domjenak će biti u prostorijama ŠRD Štuka Donja Dubrava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije