LJUDI OKO NAS Čakovčanec Goran Mihinjač dotrčao u Kotoribu

43-godišnji Goran Mihinjač iz Čakovca, zaposlenik Gradskih bazena Marija Ružić, završio je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu sportsku rekreaciju na Odjelu za izobrazbu trenera.

Sam životni poziv usmjerio ga je prema sportskoj rekreaciji, a on je u prvi plan stavio trčanje i sportska ga je javnost percipirala kao jednog stalnih natjecatelja u brojnim trkačkim ligama koje se održavaju diljem Lijepe Naše.

Od prije dvije, tri godine učinio je neobično zadovoljstvo članovima Trkačkog kluba Kotoripski begači kada je pristupio njihovim redovima gdje se je izvrsno uklopio.

Kotoripčani su ga izvanredno prihvatili jer je riječ o ‘pozitivi’ čovjeku čiji je moto ‘Uvijek među najboljima i druge čini boljima’. Za njega će Kotoripčani reći kako je vrsni sportski motivator, savjetnik, a poslije utrka na druženjima prijatelj i zabavljač.

U jednu ruku, riječ je o čovjek koji svakome od njih u tim prilikama za reći: – Živite i pustite živjeti!, a što najilustrativnije pokazuje i set ovih fotografija na kojima dominira zajedništvo sa svojim trkačim ‘sumještanima’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije