27. ARG prvenstvo Međimurje 2018.

>> 27. ARG prvenstvo Međimurje 2018.

Protekle nedjelje na području Pleškovca, Lopatinca, Frkanovca, Malog Mihaljevca i Zasadbrega održano je 27. po redu Otvoreno ARG prvenstvo Međimurje 2018.


Na natjecanju je sudjelovalo 30-ak natjecatelja iz osam klubova iz Ozlja, Pazina, Bjelovara, Zadra, Ludbrega, Zagreba te domaćih iz Međimurja. U kategoriji klubova prvo mjesto osvojili su domaćini ispred RK Ozalj i trećeplasiranog RK Nikola Tesla iz Bjelovara.


Kod pojedinačnih rezultata spominjemo 1. mjesto u kategoriji Ž14 Lane Žnidarić, 1. mjesto Noe Turka u M14, 1. mjesto Vladimira Vinka u kategoriji M50, 1. mjesto Jelene Tuksar u Ž35 te u najjačim kategorijama, 3. mjesto Anje Bahun i 1. Anite Žerjav u Ž21 i 2. mjesto Jurice Dodleka u M21.


ARG je tehničko sportska disciplina u kojoj natjecatelj uz pomoć radijskog prijamnika s usmjerenom antenom traži odašiljače skrivene u šumi. Pri tome koristi orijentacijsku (ili topografsku) kartu kako bi ucrtao odredio smjerove odašiljača te odabrao što idealniji redoslijed traženja i put između odašiljača. Cilj je pronaći sve odašiljače u što kraćem vremenu. Više na arg.hamradio.hr.


Kao glavnom pokrovitelju, radioklub Međimurje zahvaljuje gradu Mursko Središće na čelu s gradonačelnikom Draženom Srpakom koji je najuspješnijim natjecateljima podijelio zaslužena odličja. Također, velike zahvale idu svim udrugama i pojedincima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije