Vijesti / Sport
Sport
TIN FURDI najsupješniji na 20. velikoj nagradi PK Sisak Janaf

TIN FURDI najsupješniji na 20. velikoj nagradi PK Sisak Janaf

Članovi Čakovečkog plivačkog kluba nastavljaju nizati odlične rezultate. Posljednja u nizu žetva medalja bila je u Sisku gdje je u organizaciji PK Sisak Janaf, održana 20. Velika nagrada Sisak Janaf. Prijavljeni plivači nastupali su u tri kategorije; apsolutna kategorija, rođeni 2000.-20001. i rođeni 2002.-2003. dok su plivačice nastupale u dvije kategorije rođene 2001.-2002 te one rođene 2003.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Kaja Sabol, Vita Pintarić, Antonio Šantek, Tin Furdi i Filip Cvjetićanin, a osvojeno je ukupno osam medalja. Tin Furdi bio je najuspješniji natjecatelj u svojoj kategoriji (rođeni 2002.-2003.) u zbroju dva najbolja rezultata.Takav rezultat jednog od najboljih čakovečkih plivača nije iznenadio njegova trenera Gorana Kolarića. Glavni čakovečki plivački strateg rekao je kako Furdi duži niz godina pokazuje iznimni talent i veliku predanost radu te da uspjeh zbog toga nije izostao. 'Svakim novim natjecanjem na naplatu dolazi njegov veliki angažman na treninzima. Odličan mu je to putokaz za dalje, a dobro je da takvi njegovi plasmani djeluju pozitivnoi na ostale plivače i plivačice. Na putu smo da stvorimo jedan dobar tim, no za to treba još predanog rada i odricanja. Ali ne sumnjam da to ova ekipa može učiniti', poručio je Kolarić.

Nakon Siska članove ČPK-a opet očekuje Sisak. Naime, Sisak Janaf bit će domaćin i pretposljednjeg mini GP-a ove sezone, plivačkog mitinga pod nazivom Sveti Kvirin. Na to natjecanje Čakovčani idu u brojčano većem sastavu pa je za očekivati jednako dobre nastupe.

Kaja Sabol je osvijila četiri medalje: 1. mjesto u disciplini 100 m leđno i 1. mjesto u disiplini 200 m leđno, 2. mjesto u disciplini 50 m leđno i 3. mjesto u disciplini 100 m slobodno. Tin Furdi je osvojio  1. mjesto u disciplini 100 m slobodno i 1. mjesto u disciplini 200 m slobodno te 3. mjesto u disciplini 50m slobodno. Antonio Šantek je osvojio 2. mjesto u disciplini 100 m leđno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!