BESPLATNA DOSTAVA domaćih jagoda po Međimurju i gradu Varaždinu

OPG-a Kolman iz Nedelišća nudi odlične domaće jagode uzgojene bez ikakvih kemikalija! Ne bismo se čudili da ovakve jagode još niste probali.

Ove jagode koje vam nude nevjerojatno su ukusne i čim probate jednu bit će Vam potpuno jasno na koji su način proizvedene.

Beru se tik prije dostave! Svi kupci koji su ovih dana probali njihove jagode bili su oduševljeni, a mnogi su rekli da ukusniju nisu u životu probali. Radi se o posebno ukusnoj i mesnatoj sorti.

Jagode su uzgajali sami, ciljano za Finotekine kupce kako bi znali što Vam nude. Puno truda su uložili u ovo, svako jutro i uvečer kupili puževe, svu kemiju nadomještali radom i to se itekako odrazilo na njen okus.

Uz besplatnu dostavu dostavljamo ih na bilo koju adresu u Međimurju i po Varaždinu. Minimalna narudžba je 4 posudice. Posudica je 15 kn/500g, a ako naručite min. 8 posudica, tada je cijena 12 kn/500g.

Rezervirajte svoju količinu što prije na info@finoteka.com ili ih nazovite između 7 i 15 sati na 040/821-501. Za bilo kakva dodatna pitanja stoje na raspolaganju!

Najnovije