Vijesti / Sponzorirani članci
Sponzorirani članci
BESPLATNA DOSTAVA domaćih jagoda po Međimurju i gradu Varaždinu

BESPLATNA DOSTAVA domaćih jagoda po Međimurju i gradu Varaždinu

OPG-a Kolman iz Nedelišća nudi odlične domaće jagode uzgojene bez ikakvih kemikalija! Ne bismo se čudili da ovakve jagode još niste probali.

Ove jagode koje vam nude nevjerojatno su ukusne i čim probate jednu bit će Vam potpuno jasno na koji su način proizvedene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Beru se tik prije dostave! Svi kupci koji su ovih dana probali njihove jagode bili su oduševljeni, a mnogi su rekli da ukusniju nisu u životu probali. Radi se o posebno ukusnoj i mesnatoj sorti.

Jagode su uzgajali sami, ciljano za Finotekine kupce kako bi znali što Vam nude. Puno truda su uložili u ovo, svako jutro i uvečer kupili puževe, svu kemiju nadomještali radom i to se itekako odrazilo na njen okus.

Uz besplatnu dostavu dostavljamo ih na bilo koju adresu u Međimurju i po Varaždinu. Minimalna narudžba je 4 posudice. Posudica je 15 kn/500g, a ako naručite min. 8 posudica, tada je cijena 12 kn/500g.

Rezervirajte svoju količinu što prije na info@finoteka.com ili ih nazovite između 7 i 15 sati na 040/821-501. Za bilo kakva dodatna pitanja stoje na raspolaganju!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.