Vijesti / PROMO
PROMO
SERVIS I PUNJENJE AUTOKLIME - 20 posto popusta u SaRa transu!

SERVIS I PUNJENJE AUTOKLIME - 20 posto popusta u SaRa transu!

Nova i inovativna servisna stanica modernog dizajna i svjetskog imena Texa 760R 2 gas ready nalazi se u poduzeću SaRa trans u Pribislavcu gdje će Vas njihovi stručnjaci posavjetovati vezano za servis i punjenje klima uređaja te dezinfekciju na svim vrstama vozila.

Svaki klima uređaj u automobilu, s vremena na vrijeme mora se dopuniti. Prosječni vozač primijeti gubitak plina u klima uređaju tek kada klima prestane hladiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hladi li Vaš klima uređaj u vozilu sporije nego ranije? Vrijeme je da razmislite o dolasku na servis i punjenju klima uređaja.

Ukoliko u zraku kod paljenja ili gašenja klima uređaja osjećate neugodan miris, budite uvjereni da se bakterije i mikroorganizmi razmnožavaju na mjestima kondenzacije vlage u ventilacijskom sustavu. Neugodan miris je najbezazlenija situacija, dok je znatno teža, posljedica udisanje veće količine razmnoženih bakterija. Zbog tog razloga dezinfekcija sistema preporučuje se svakome tko u vozilu ima taj problem.

Ukoliko ste uočili da Vaša klima radije slabije nego prije ili osjećate neugodan miris u zraku prilikom paljenju ili gašenju klime, vrijeme je da se za savjet obratite u SaRa trans u Pribislavec, gdje će Vas savjetovati kako da riješite problem. 

Trenutno traje akcija od -20% popusta na servis i punjenje autoklime za osobna vozila. U servisiranje autoklime ulazi zamjena ulja u sistemu klime te punjenje plinom i UV bojom.

SaRa trans d.o.o.
Dr. Ante Starčevića 63G
Kontakt: 040/360830, 091/1360648 (Goran Grkavac)
Email: autodijelovi@saratrans.eu
Web: http://www.saratrans.eu/
Radno vrijeme:
Ponedjeljak do petak 8 - 17 sati
Subota 8 - 13 sati

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.