Postani CNC operater/-ka čeka te sigurno zaposlenje i stipendija!

Poduzeće TMT d.o.o. obiteljska je firma osnovana 1989. godine u okviru metalske industrijske grane sjeverne Hrvatske. Poslovni i proizvodni prostori nalaze se na dvije lokacije Čakovec i Lepoglava te danas zapošljavaju 215 djelatnika.

Organizacija je strogo postavljena prema normativima DIN EN ISO 9001:2000 i u potpunosti je usmjerena na ispunjenje potreba i zahtjeva svakog kupca. TMT nudi kupcu kontinuiranu i dugoročnu sigurnost i kvalitetu proizvoda i pravovremenost isporuke.

Svim svojim zaposlenicima osiguravaju stalna i redovita primanja, sigurnost te kontinuirano napredovanje, svakome u okviru njegovog poslovnog djelovanja.

TMT će od ove godine najboljim praktikantima koji se školuju za CNC operatere/-ke ponuditi stipendije od 500 do 1000 kn.

Na taj potez su se iz TMT-a odlučili kako bi ukazali na stvarne potrebe za metalskim majstorima i motivirali djevojčice i dječake da upišu metalnu struku za srednjoškolsko obrazovanje te je odaberu kao svoju profesiju jer na njima leži budućnost metalne struke a time i ekonomska budućnost Međimurja.

Dođi i ti u TMT i postani CNC operater/-ka čekaju te:

  • Odlični uvjeti za obavljanje praktične nastave
  • Učeničke nagrade i topli obrok
  • Stipendije za najbolje učenike od 500 do 1000 kn
  • Osigurano zaposlenje nakon školovanja

Za više informacija dođite u TMT d.o.o. na adresu Kalnička b.b., Čakovec.
Ili pak ih kontaktirajte na: Tel: 040/370-999, Fax: 040/370-994
Email: tmt@tmt.hr
Web: www.tmt.hr

Najnovije