Više od 220 milijuna kuna prometa 2015., ove godine porast 40 posto!

Omiljena shopping destinacija za cijelu obitelj na području sjeverozapadne Hrvatske, one-stop-shopping retail park SUPERNOVA Varaždin, proslavio je velikih sedam godina uspješnog rada i poslovanja! Vodeći regionalni trgovački centar ni ove godine nije iznevjerio svoje vjerne kupce: u subotu, 10. rujna, pripremio je odličnu proslavu s bogatim zabavnim programom za sve uzraste.

Nastupili su folkloraši, tamburaši te plesne skupine, dok su najmlađe zabavljali animatori, mađioničar i nasmijane hostese. Posebno veselo je bilo u zabavnom parku, bergodromu i bazenu s vodenim brodićima pedalinama.

Uz 7. rođendan Supernova je najmlađe počastila besplatnim sladoledom i kokicama. Vrhunac ovogodišnje rođendanske proslave bila je super slasna rođendanska torta koju je upraviteljica Patricija Tkalčec, mag. edu. kroat. i germ., razrezala uz pomoć popularnog zabavljača, pjevača Luke Nižetića koji se pobrinuo za odličan ‘štimung’ te rasplesao sve generacije.


Velikom proslavom još jednog rođendana SUPERNOVA je potvrdila status najprofitabilnijeg, najrentabilnijeg i najpopularnijeg shopping objekta za cijelu obitelj u ovom dijelu Hrvatske.

Tijekom proteklih sedam godina, unatoč ekonomskoj krizi i otvaranju drugih trgovačkih centara, Supernova je zadržala svoju tržišnu poziciju i ostala omiljeno mjesto shoppinga brojnim kupcima, ne samo iz Varaždina i Varaždinske županije, već iz cijele regije. Osnovna deviza poslovanja ovog shopping parka nije samo prilagođenost lokalnoj kupovnoj moći, već i činjenica kako je uvijek potrebno razmotriti potrebe regija u kojoj se nalaze.

Sa svakom novom poslovnom godinom ovaj trgovački centar bilježi stabilan rast poslovanja, ali i daljnje investicije kroz otvaranje dodatnih trgovina, što donosi nova radna mjesta Varaždinu i Varaždinskoj županiji, odnosno sjeveru Hrvatske.

Po mjeri – obitelji

Shopping park SUPERNOVA Varaždin sa 25 trgovina i otprilike 200 zaposlenih, uz vrhunsku uslugu pruža iznimno odličan asortiman brendova i mogućnost da kupci, bez obzira na ukuse i godine, na jednom mjestu pronađu sve što im treba. Na prostoru od 56.000 četvornih metara ova shopping destinacija cijeloj obitelji pruža mogućnost kvalitetne i ugodne kupovine, uz osiguran besplatan parkirališni prostor.

U smjeru optimalnog izbora brandova dostupnih svakoj obiteljskoj košarici, i to na lako dostupnoj te frekventnoj lokaciji SUPERNOVA Varaždin razvija(t) (će) se i dalje.

Sve fotografije s proslave 7. rođendana možete pogledati ovdje.

One-stop-shopping retail park SUPERNOVA Varaždin
– 25 trgovina
– 56.000 m²
– 200-ak zaposlenih
– Vrijednost objekta ca. 30 mil. €
– Prosječan mjesečni rast 2016. iznosi 40% u odnosu na isto vrijeme prošle godine

(INTER)NACIONALNI POSLOVNI KONCEPT ZA USPJEŠNU ODRŽIVOST
OTVOREN BauWelt, jedina uradi sam trgovina u Hrvatskoj integrirana u trgovački centar
OTVOREN ELIPSO, koji je zbog velike potražnje uvećan za čak 80%
OTVOREN Moda Sport Outlet
OTVOREN H18 Megastore
OTVOREN PittaRosso
OTVOREN CCC shoes&bags
Uskoro: GALILEO OUTLET

Više informacija potražite na: FB SupernovaVarazdin i www.SUPERNOVA.hr/Varazdin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije