NOVO zaštitno lice Lorelle – Ana Vilenica predstavlja nove modele haljina

Butik Lorella je trgovina koja mami pogledom i cijenama. Ljubazno osoblje stalno je na raspolaganju svojim kupcima koje privlače njihovi noviteti.

Raduje nas objaviti da je novo zaštitno lice butika Lorella glumica Ana Vilenica. Predivna Ana predstavljati graciozno Lorelline nove modne kolekcije haljina što će vas sigurni potaknuti da i Vi isprobate neku od novih haljina iz njihove brojne ponude.

U butiku Lorella možete pronaći dizajnerske haljine i tunike, hlače, blejzere i veste, kapute i jakne. Renomiranih turskih i njemačkih proizvođača i to u veličinama od 36 do 56.

Lorella butik je za sve suvremene žene koje se žele moderno i sa stilom odijevati – za službenice u bankama, državnim službama, gradskim upravama, školama te za studentice za promocije diploma.

U ponudi imaju business i casual liniju odjeće za sve prigode. Krizme, pričesti, krštenja, vjenčanja, hižne mamice, te duge večernje haljine za maturantice i to u veličinama od 36 do 56.

Izbor je velik, u svim veličinama stoga je vrijeme da vas navigiramo na idealno mjesto gdje ćete obaviti pravi ženski šoping!

Butik Lorella Čakovec (Trgovački centar Konzum – prizemlje), Zagrebačka 87.

Najnovije