NOVIM MOTOCIKLOM u novu moto sezonu u Autoškoli Prilok!

Proljetno sunce počelo je mamiti na vožnju motociklima te se time budi nova motociklistička sezona. Za one koji nemaju položen ispit, Autoškola Prilok nudi veliku ponudu kod upisa. Ukoliko se odlučite za polaganje vožnje na motociklu, a imate položen ispit iz B kategorije, prije polaganja vožnje potrebno je napraviti samo liječnički pregled i prijaviti se u Auto školu, bez prethodnog pohađanja predavanja.

Autoškola Prilok, u svom sedamnaest godina dugom poslovanju, vodeća je autoškola u Međimurju. Osim što je najveća s najvećim brojem instruktora u Međimurju, njih čak 8, od kojih je 5 osposobljeno za instukture vožnje motocikla (AM, A1, A2 i A kategorija), autoškola je za vas pripremila iznenađenje -potpuno novi motocikl Honda Hornet CB650 FA od 650ccm, s ABS kočionim sustavom.

Vozni park motocikala Autoškole Prilok broji 4 modela na kojima polaznici tečaja uče i polažu ispit.

U kategoriji AM polaznici uče vožnju na motociklu Aprilia SB Sportcity 50 2T, u kategoriji A1voze Yamahu Ybr125 ccm, A2 Yamaha MT07 650ccm, a u A kategoriji novu Hondu Hornet CB650 FA od 650ccm.

Honda Hornet je novi, jedinstven, atraktivan četverocilindrični motocikl koji je opremljen ABS kočionim sustavom te je prikladan za obuku novih vozača zbog lakšeg manipuliranja u vožnji.

Autoškola Prilok je u svim segmentima najbolja autoškola u našem kraju: ima mogućnost polaganja svih kategorija u Hrvatskoj, ima kvalitetne predavače koji svojim radom te individualnim pristupom svakom polazniku omogućuju brže i lakše usvajanje gradiva iz predmeta ‘Prometni propis’, a što rezultira vodećom prolaznošću na ispitima u Međimurskoj županiji.

B kategorija u Autoškoli Prilok obuhvaća tri segmenta vozila – mini, gradski i kompakt. Vozni park B kategorije je najraznovrsniji i najveći jer na izbor imate šest najzastupljenijih marki vozila: VW, Audi, Ford, Škoda, Kia i Renault. Početkom godine, od siječnja 2017., povećao se za čak tri nova vozila – Renault Megan, Skoda Rapid i VW Up.

To su razlozi zašto je najbolje upisati se u Autoškolu Prilok. Ona je najbolje rješenje za vas jer nudi najviše mogućnosti te ju to čini najboljom autoškolom u našem kraju.

Kontaktirajte ih još danas!

Autoškola Prilok
Glavna 5, Prelog
Tel./fax:040/645-355
Mob.: 091 645 35 55
autoskola@prilok.com
www.prilok.com

Najnovije