Vijesti / PROMO
PROMO
BESPLATNO osposobljavanje za bravara

BESPLATNO osposobljavanje za bravara

Ukoliko ste nezaposleni ili ste nezadovoljni s Vašim sadašnjim poslom i primanjima, ovo je prilika da učinite zaokret nabolje u Vašoj karijeri i osposobite se za obavljanje onih zanimanja koja su trenutno najtraženija na tržištu. To su sva zanimanja iz područja metaloprerađivačke industrije jer je to najsnažnija gospodarska grana u Međimurskoj županiji s dugom tradicijom i kontinuiranim razvojem. Od ukupnog broja zaposlenih u Međimurju čak 23 % je zaposleno u metaloprerađivačkoj industriji, a primanja u metaloprerađivačkoj industriji su čak 25 % veća od prosjeka Međimurske županije.

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Čakovec, EKO MEĐIMURJE d.d. organizira: BESPLATNO OSPOSOBLJAVAJE ZA ZANIMANJE BRAVAR.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijaviti se mogu sve osobe sa završenom osnovnom ili srednjom školom, sa ili bez radnog iskustva.

Prijave se sa životopisom primaju na e-mail: posao@eko.hr ili poštom na adresu EKO MEĐIMURJE d.d., Braće Radić 37, ŠENKOVEC, ČAKOVEC.

Osposobljavanje provodi Pučko otvoreno učilište Čakovec u trajanju od 215 sati, dok se praktični dio osposobljavanja na suvremeno opremljenom strojnom parku provodi u EKO MEĐIMURJU d.d. Za vrijeme osposobljavanja polaznici dobivaju pripravničku plaću, a nakon uspješno obavljenog osposobljavanja, nastavljaju rad u EKO MEĐIMURJU d.d. uz odlične uvjete i mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja.

Prilika je to za dobar posao u izvozno orijentiranoj tvrtci, jer EKO MEĐIMURJE d.d. svojim radnicima osigurava sigurna i redovita primanja do 10.-og u mjesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od međimurskog prosjeka. Uz to, svim je radnicima Kolektivnim ugovorom zagarantirana isplata 13. plaće, Božićnice, naknade za godišnji odmor, Uskrsnice... EKO MEĐIMURJE d.d. plaća prekovremeni rad čak 50 % više, a osim toga tu su dodatne naknade za rad nedjeljom, blagdanom i rad u 2. smjeni. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć tvrtke.

Poduzmite odmah prvi korak za bolji posao i prijavite se za osposobljavanje za bravara – trenutno najtraženije zanimanje u Međimurju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.