VARAŽDIN THROWDOWN Više od 120 crossfitera i crossfiterica iz Hrvatske i Europe

TTS Sport centar proteklog je vikenda po sedmi puta bio domaćin međunarodnog Crossfit natjecanja. Natjecanje Varaždin Throwdown privuklo je više od sto dvadeset crossfitera i crossfiterica iz cijele Hrvatske i Europe.

Natjecatelji su snage odmjerili u dvije kategorije – Sport i Elite dok su nagrade za prva tri mjesta po kategorijama zasluženo su pripale natjecateljima iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Crossfit Varaždin jedini je licencirani Crossfit centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj sa stotinjak članova i dvadesetak uspješnih natjecatelja.

Varaždin Throwdown ove je godine dobio i novu dimenzuju, odnosno TTS Sport Fest – vikend sporta i zdravlja. Sport Fest je ove godine organiziran po prvi puta uz svesrdnu pomoć pomoć sponzora i partnera.

Svi zainteresirani posjetitelji mogli su tako degustirati zdrave nove proizvode tvrtke Encian i Roobar, informirati se o proteinskim dodacima Maltar Nutrition i dodacima prehrani iz Calivite, ali i upoznati se s novom wellness ponudom Terma Sveti Martin i saznati sve o zdravstvenim i sportskim pomagalima koje nudi Bauerfeind.

Za one koji su od silnog sporta i razgledavanja ogladnjeli, na raspolaganju su bile članice varaždinske udruge Medenjak sa svojim proteinskim i voćnim sokovima i smoothijima te zdravim i finim kolačićima, keksima, salatama i drugim poslasticama, dok je na štandu Chefice sve mirisalo po finim i egzotičnim začinima i neobičnim čajevima.

Posjetitelji su se na štandu Abi-Sana mogli raspitati i o zdravom spavanju, dok su kod Suzice Jakovac Golubić mogli saznati sve o permanentnom make upu. Svim sportašima i rekreativcima predstavila se i Chelichana iz Karlovca – hrvatska tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za fitness centre i teretane.

Najmlađi posjetitelji TTS Sport Festa mogli su se poigrati iz stručno vodstvo animatorica iz igraonice Zemlja sreće.

Za atraktivan prezentacijski dio pobrinuli su se dečki iz Airsoft kluba, dok su streličari iz streličarskog kluba Cekin svima zainteresiranima pokazali kako se pravilno koriste luk i strijele.

Glazbenu podlogu osigurali su Igor i Marta iz dua Snuggie Festival.

Kako je izgledao Varaždin Throwdown i TTS Sport Fest vikend pogledajte u fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije