Vijesti / Sponzorirani članci
Sponzorirani članci
MILWAUKEE U petak i subotu promocija premium alata u Murskom Središću

MILWAUKEE U petak i subotu promocija premium alata u Murskom Središću

Brend Milwaukee od samog početka 1924. godine usmjeren je stvaranju alata najviše kvalitete i pouzdanosti koji se mogu kupiti na tržištu.

Teži se operativnoj izvrsnosti kako bi pružili najbolje u klasi proizvoda koji premašuju potrebe krajnjeg korisnika. Proizvoditi najbolje  električne alate i pribor za najteže uvjete je vizija tvrtke,  što je dovelo do toga da je Milwaukee™ svjetski lider u inovacijama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TiD-EXTRA d.o.o.

TiD-EXTRA d.o.o., s više od 20 godina iskustva, prvenstveno je orijentirana na pneumatski alat i opremu namijenjenu za industriju, a predstavljaju svjetski poznate tvrtke od Japana do SAD-a.

 Stalnim praćenjem svjetskih trendova u inovacijama prepoznali su potrebu da dio razvoja tvrtke usmjere u upotrebu akumulatorskog alata u industriji i obrtništvu.

Početkom 2017. godine TiD-extra d.o.o. postao je ovlašteni distributer i certificirani servis Milwaukee alata za Hrvatsku. Glavni je fokus stavljen na inovacije i izdržljivost što je i jedan od glavnih razloga promocije Milwaukee Tool brenda.

Certificirani servisni centar

Jedini su ovlašteni servis za Milwaukee brend. Obavljaju kompletni servis  u jamstvenom i izvan jamstvenog roka za električne i akumulatorske alate. U cilju pružanja najkvalitetnijeg servisa ustrojili su poseban tim visoko kvalificiranih stručnjaka koji posjeduju sve Milwaukee Tool certifikate.

Od strane proizvođača opremljeni su svim alatima i alatnim dodatcima potrebnim za profesionalan servis, kojim vrijeme čekanja na popravak smanjuje na minimum. Osiguravaju samo originalne rezervne dijelove!

Uz brojne prednosti vrše i terenske edukacije korisnika.

 BIG RED TOUR 2017

Najveći prezentacijsko-edukacijski event u cilju promocije više od 500 alata za industriju i obrtništvo, BIG RED TOUR, pokriva gotovo sve vrste industrijsko- obrtničkih struka. Od fine mehanike do čvrstih građevinskih radova. Event je zamišljen u vidu promocije brenda kroz edukaciju u grupama, a odvijat će se na četiri lokacije: Zagreb, Jelkovečka cesta 5, 27. lipnja, Zagreb, Donje Svetice 40, 28. lipnja, Zagreb, Kovinska 4, 29. lipnja, te u Murskom Središću na adresi Slatine 6, 30. lipnja i 1. srpnja.

S obzirom na to da je event na području Međimurske županije, u čak 2 dana, posjetite ih na adresi njihovog prvog distributivno servisnog centra za Hrvatsku, Mursko Središće, Slatine 6, u petak, 30. lipnja, od 9 do 12 sati i od 13 do 17 sati, te subotu, 1. srpnja, od 8 do 12 sati.

Za više informacija posjetite njihovu web adresu www.milwaukeetool.hrkontaktirajte ih putem e-maila na info@milwaukeetool.hr ili na broj telefona +385 40 544 541.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.