Vijesti / Sponzorirani članci
Sponzorirani članci
LJETNA AKCIJA Dnevni ručkovi i osvježavajuće slastice u hotelu Turist

LJETNA AKCIJA Dnevni ručkovi i osvježavajuće slastice u hotelu Turist

Kuhinja Hotela Turist desetljećima je jedna od najpoznatijih i najboljih u varaždinskom kraju, a i šire. Kvalitetu je potvrdio i upravo završeni izbor 'Sto vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica', gdje je hotel Turist ponovno u TOP 100 restorana u Hrvatskoj.

Dobra vijest za sve koji vole odličnu hranu, vrhunsku uslugu i ambijent, jest da je Hotel Turist ovog ljeta pripremio ljetne akcije za sve koji žele isprobati njihovu vrhunsku kuhinju. U režiji Zlatne kuhinje, od lipnja su u ponudi svakodnevni gableci, a možete se osvježiti i u odličnim slasticama, uz koje ćete lakše izdržati ljetne vrućine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi koji su u potraži za najboljim gablecom/ručkom u Varaždinu svakog radnog dana mogu doći u restoran hotela Turist. Nude se kvalitetni, ukusni i povoljni topli obroci, a uz to i jedan vegetarijanski menu. Uz narudžbu gableca sva pića iz karte piće snižena su čak za 40%. Poust vrijedi za vrijeme trajanja gableca, od ponedjeljka do petka od 11 do 14 sati.

Menu

Ponedjeljak, 26.06.

Nabodeni svinjski but, restani krumpir, salata, kruh - 27,00 kn
Goveđi gulaš, široki rezanci, salata, kruh - 27,00 kn
Marinirani sejtan pržen u kukuruznom brašnu, pirjano povrće, salata, kruh - 22,00 kn

Utorak, 27.06.

Pečena rebra, krpice s kupusom, kruh - 27,00 kn
Svinjski odrezak na lovački, rolada od kruha, salata, kruh - 27,00 kn
Odrezak od soje u umaku od povrća, riža, salata, kruh - 22,00 kn

Cjelokupni menu za lipanj, pogledajte na web stranici --> Hotel Turist (meni gableca)

A ljeto je kao stvoreno i za odlične slastice, uz koje ćete lakše izdržati nepodnošljive vrućine! Od 12.06. do 14.08. u hotelu Turist možete uživati u posebno spremljenim ljetnim slasticama.
Neodoljivi deserti s višnjama i šumskim voćem nikog neće ostaviti ravnodušnim, bilo da se rado o smoothiejima i panna cotti.

Iskoristite ovu posebnu prigodu, popijte kavu u ugodnoj proljetnoj atmosferi i zasladite se vrhunskim slasticama po pristupačnim cijenama.

Višnje u panna cotti – 15,00 kn

Smoothie od šumskog voća – 12,00 kn

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!