Vijesti / Sponzorirani članci
Sponzorirani članci
Energo S – Do najkvalitetnije i najbolje klime uz kompletnu uslugu

Energo S – Do najkvalitetnije i najbolje klime uz kompletnu uslugu

Mnogi Varaždinci čuli su za tvrtku Energo S, a poznata je i širom Hrvatske, po najkvalitetnijim rješenjima za suastave hlađenja, ventilacije, rashladne tehnike, plinskih instalacija, grijanja. Ljeti su naravno ‘in’ klime, a sve najbolje svjetske proizvođače možete pronaći u njihovom poslovnom prostoru u Varaždinu (Matošev trg 3).

Poslovima projektiranja i izvođenja strojarskih instalacija Energo S bavi se od 2006. godine, a izrasli su u jednu od vodećih tvrtki na svom području i danas broje 28 zaposlena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ove godine u sklopu tvrtke opremljen je i maloprodajni salon u kojem se može pogledati i kupiti oprema za grijanje i hlađenje, te klima uređaji renomiranih proizvođača, poput Daikina.

Tvrtka Energo-S d.o.o.  ovlašteni je Daikin HCE partner, koji je vodeći svjetski proizvođač visokoučinkovitih i inovativnih sustava za grijanje, klimatizacjiu, vodene sustave i rashladnu tehniku za komercijalne, stambene i industrijske namjene i pruža optimalna rješenja visoke sezonske učinkovitosti koja omogućuju smanjenu potrošnju energije i troškova čime ispunjavaju visoke zahtjeve korisnika.

Iz svoje ponude izdvajaju neke od najzanimljivijih artikala:

> DAIKIN FTX35KM+RX35 KM - 3.790,00 kn

> DAIKIN FTX25KM / RX25KM - 3.4990,00 kn

> DAIKIN FTX35JR+RX35JR - 4.300,00 kn

> GREE LOMO ECONOMICAL – Inverter, 3,2 /3,4kW - 3.440,00 kn

> DAIKIN EMURA – 9.300,00 kn
*sve cijene su s uključenim PDV-om

U tvrtki Energo-S d.o.o. kontinuirano prate razvoj novih tehnologija u struci, što im omogućuje da krajnjem korisniku olakšaju racionalno gospodarenje energijom, a u djelu klimatizacije, bave se projektiranjem, ugradnjom i servisom cjelokupnih sustav. Njihov stručni tim u mogućnosti je ponuditi cjelokupno rješenje - od izrade idejnog projekta do montaže i puštanja u pogon.

Također nude brojne druge usluge poput montaže i servisiranja klima uređaja mnogih renomiranih proizvođača kao što su DaikinToshibaMitsubishiLG i Gree. Ovlašteni su servis i distributer WILO crpki te vrše uslugu održavanja plinskih bojlera Vaillant i Bosch.

Obratite im se s povjerenjem sa svim upitima putem maila na info@energo-s.hr, na broj telefona 042/200-486 ili putem internet stranice. Sve novosti iz tvrtke možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici, kako biste bili u toku s novitetima na tržištu.

Također, možete ugovoriti i sastanak kako biste konkretnije objasnili vaše potrebe, a ljubazni i stručni zaposlenici će vam pomoći u pronalasku savršenog rješenja za vaš objekt. Posjetite i njihov poslovni prostor na Trgu Antuna Gustava Matoša 3 Varaždinu, gdje možete pronaći sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!