POSAO Varaždinski.hr traži novinara/web urednika!

Varaždinski.hr je online medij pokrenut u travnju 2015. godine pod sloganom ‘Lokalno. Bitno. Sa stavom.’ Radi povećanja opsega posla tražimo osobu za stručno osposobljavanje za radno mjesto novinar-web urednik.

Varazdinski.hr osnovan je sa ciljem davanja doprinosa medijskoj sceni u varaždinskom kraju. Okupljena je kvalitena ekipa novinara, fotografa, kolumnista, djelatnika marketinga, sve kako bi ukazali na značajne društvene teme i fenomene u Varaždinu i okolici.

Kontinuirani rast bilježimo iz mjeseca u mjesec, a u svibnju 2017. godine dosegnuli smo rekordnu brojku od 155 tisuća jedinstvenih čitatelja mjesečno (Google Analytics). Imamo i čak 17,5 tisuća pratitelja na Facebooku, a aktivni smo i na drugim društvenim mrežama.

Upravo kontinuirani rast i podrška čitatelja najveći je motiv da dodatno proširimo redakciju novim, mladim novinarima i omogućimo nekome naučiti kvalitetno raditi.

Osim Varaždinskog.hr, izdavači smo i online medija eMedjimurje.hr, koji postoji devet godina, a ukupno je najčitaniji medij u Međimurskoj županiji.

Za stručno osposobljavanje tražimo ambiciozne/mlade osobe za posao:

Opis posla:
– pisanje novinarskih tekstova
– uređivanje sadržaja na Varazdinski.hr

– prema potrebi izrada ostalih multimedijskih sadržaja
– rad na društvenim mrežama.

Uvjeti:
– VŠS, VSS novinarstvo ili društveno-humanistički smjer
– uvjeti za mjeru HZZ-a ‘stručno osposobljavanje za rad’
– brzina i preciznost u radu, istaknute komunikacijske vještine
– sposobnost brzog učenja
– želja za usavršavanjem i dokazivanjem
– rad u dinamičnom okruženju
– spremnost na rad uz ‘klizno’ radno vrijeme
– vozačka dozvola: poželjno B kategorija
– poznavanje srodnih poslova (iskustvo stečeno studentskim ili honorarnim poslovima)

Nudimo rad u dinamičnom radnom okruženju, ali u poticajnoj radnoj atmosferi, u timu vrhunskih stručnjaka, gdje ćete moći brzo učiti i napredovati. Po završetku stručnog usavršavanja postoji i realna mogućnost zapošljavanja u našoj tvrtki.

Ukoliko želite biti u središtu zbivanja, mijenjati i kreirati stvari u vašoj okolini, sanjate o tome da postanete novinar, javite nam se putem emaila posao@varazdinski.hr.

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo. Svima koji zadovoljavaju kriterije ćemo se svakako javiti, a najzanimljiviji kandidati će dobiti i prigodu predstaviti nam se na razgovoru za posao.

Rok za prijave: 22.07.2017.

Početak rada: 01.09.2017.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije