DANI VJENČANJA u Restoranu Fortuna uz chefa Dinu Galvagna

>> DANI VJENČANJA u Restoranu Fortuna uz chefa Dinu Galvagna

Početak jeseni u Restoranu Fortuna Mala Subotica donosi vam već tradicionalno treću godinu za redom dan Vjenčanja i druženje uz vrhunsku večeru poznatog hrvatskog chefa Dina Galvagna uz mnoga događanja.

U petak 22. rujna, očekuje vas u sali restorana Fortuna uređena sala za vjenčanje iz snova. Još bolji i bogatiji program, a domaćini će okupiti brojne izlagače, od cvjećara, fotografa, bendova, salona vjenčanica do vina i slastica. Poseban želimo istaknuti i ‘novi’ Fortuna catering pa će tako svi posjetitelji moći probati male zalogajčiće s bogatog stola kojeg će pripremiti vrijedni fortunini kuhari.

Na danu Vjenčanja u Fortuni očekuje vas i piće dobrodošlice kao i sve bitne informacije za vaš dan iz snova. Tako ćete odmah moći saznati kolika je cijena vjenčanja u restoranu Fortuna i koje bonuse dobivate ako se odlučite za našu salu te pogledati dekorativnu rasvjetu koju mladenci mogu organizirati za svoj dan.

Svakako zabilježite datum u svoj raspored i ugovorite vaše vjenčanje u Fortuni u petak, 22. rujna jer time dobivate i poseban poklon bon, u agenciji Rudi, za putovanje po izboru u vrijednosti od 500 kn. Program započinje u 18 sati, a dobrodošli ste svi.

Subota, 23.rujna, Fortuna vam u goste dovodi chefa Dina Galvagna. Sve zainteresirane očekuje večera by Dino Galvagno, ovoga puta u 5 sljedova, koje će prezentirati gostima. Za sada su u Fortuni otkrili tek to da je riječ o večeri s obaveznom prethodnom rezervacijom zbog ograničenog broja mjesta. Informacije o cijeni večere će se objaviti naknadno na službenim stranicama restorana Fortuna.

Dakle, nikako nemojte propustiti ovaj zanimljivi vikend, Fortuna se uvijek iznova potrudi razveseliti sve svoje goste. Tražite li salu za vaše vjenčanje obavezno dođite u petak, a ukoliko volite kulinarske specijalitete, na vrijeme rezervirajte vaše mjesto i uživajte u opuštenoj atmosferi uz bogate tanjure. Poručuju iz restorana Fortuna.

Najnovije