DANI VJENČANJA 22.9. u Restoranu Fortuna, 23.9. kuha Dino Galvagno

Restoran Fortuna idućeg vikenda nudi mnogo zanimljivih sadržaja. U petak, 22. rujna, organiziraju Dan vjenčanja, a u subotu 23.rujna gastro večeru uz gosta kuhara, chefa Dina Galvagna.

Ako ste u potrazi za salom za vjenčanje ili pak ste tek radoznali za vidjeti nešto novo, svakako u petak pogledajte sajam vjenčanja u Fortuni.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Najavljuju brojne izlagače, od kojih svaki ima za ponuditi nešto što bi mladencima moglo obilježiti njhov dan. U prvom redu tu su salon vjenčanica Vesna Sposa i salon muških odjela Gallotti koji će se pobrinuti za savršen stajling.

Dolaze i fotografi koji su također bitna stavka na svakom vjenčanju, a to su Foto studio DaVu, Fotokreacija i Petar Sabol Sharpeye, zatim Foto Novak i Foto Video Obscura.

Od dekoratera i cvjećara najavljuju cvjećarnicu Ruža iz Male Subotice, cvjećaru Vesna iz Belice, Flora dizajn – salon cvijeća iz Pribislavca, Blumen art iz Čakovca, cvjećarnicu Rossa iz Čakovca i Stil Art. One će svaka napraviti primjerak lijepo uređenog stola kako to i inače rade za potrebe vjenčanja.

Jedan od izlagača biti će i Bazinga – studio za rasvjetu koji će prezentirati niski dim koji mladenci često unajmljuju za vjenčanja.

Dolazi i make up artistica Dajana Križaić (Beauty D) koja svojim radom uljepšava brojne mladenke i Luka Šoltić i Neven Faić koji nude najam oldtimer automobila za potrebe vjenčanja.

Kao izlagač očekuje vas i mirisni Dinin kutak, domaća radinost koja se bavi izradom prirodnih ručno rađenih sapuna koje mladenci često daju kao poklončiće svojim gostima. Očekuju vas i kolači Šercer iz Donjeg Kraljevca koji imaju dugogodišnje iskustvo u izradi kolača i torti za vjenčanja. Nezaobilazna stavka svakog vjenčanja je i dobar bend, a u petak u Fortuni predstavljaju se Vulkan bend, grupa Atomi, Aquarium bend te Andrea i Goran Šafarić koji uz to nude i crkveno pjevanje.

Fortuna kao dobar domaćin pobrinut će se da svi gosti dobe piće dobrodošlice i da se osjećaju opušteno. Usput možete isprobati i vina kuće Cmrečnjak, čiji se Urbanski biser toči na svim vjenčanjima u Fortuni. Uz dobro vino, gost izlagač su i Sibon pjenušci koje ćete također moći degustirati.

Fortunini kuhari pripremaju degustacijski stol sa finger foodom kojim žele prezentirati svoj catering kojim se također bave, tako da svi gosti mogu isproibati male delicije.

Iznenađenje za kraj pripremili su u obliku poklona za svaki par koji se odluči za vjenčanje u Fortuni i rezervira svoj datum baš 22.9., u petak, na Dan vjenčanja. Takvi parovi dobivaju na poklon bon u agenciji Rudi express u vrijednosti od 500 kn za putovanje po izboru.
Dan vjenčanja počinje u 18 sati i svi su dobrodošli, ulaz je slobodan.

Dino Galvagno kuha za vas u subotu 23. rujna

U subotu, 23. rujna, Fortuna dobiva zanimljivog gosta s kojim nastavlja suradnju već treću godinu za redom, a to je poznati hrvatski kuhar, chef Dino Galvagno. Zajedno sa kuharima iz Fortune priprema večeru u četiri slijeda.

Ovog puta odabrao je međimurske sastojke poput buče, međimurskog sira, prosa, graha, bučinog ulja i koštica te kukuruznog brašna, a pripremit će ih na sasvim novi način u posebnim kombinacijama. Rezervacija mjesta je obavezna pošto je riječ o večeri s ograničenim brojem gostiju.

Cijena večere je 170kn po osobi, a započinje u subotu u 20 sati. Rezervacije možete napraviti telefonom na 040/631-144.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije