EducirajMe Prijave za tečajeve Excela i Worda u tijeku u Varaždinu

U EducirajMe centrima u Varaždinu i Bjelovaru, ove jeseni je jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti raditi na računalu, jer su počeli upisi na tečajeve iz Excela i Worda.

> EducirajMe traži više osoba za prodaju i provođenje edukacija

Početak tečajeva je u listopadu, cijene su uistinu pristupačne, a tečajeve provode vrhunski certificirani edukatori po ECDL i Microsoft standardima i uz svu najmoderniju opremu, u centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1.kat) te u Bjelovaru (Ferde Rusana 10/1. kat). Sva predavanja se održavaju u kasnopopodnevnim i večernjim terminima.

Osnove računala danas su neizbježne kod svakog posla, ali i u svakodnevnom životu, a Word i Excel dio su softverskog paketa Microsoft Office, koji je najkorišteniji računalni softver na svijetu, i koristi ga čak 1,2 milijarde ljudi u svijetu!

Tečaj iz Microsoft Ecela, Izrada tabličnih kalkulacija, traje 20 sati, a cijena mu je 536,25 kuna + PDV. Početak edukacije bit će 16. listopada, a tečaj traje pet dana!

Edukaciju provode vrhunski ECDL instruktori, a svi koji upisu obje edukacije, stječu i dodatnih 10% popusta. Edukacija je u skladu s ECDL standardom, a po završetku se stječu i potvrde o završetku tečaja.

Za sve koji nisu naučili raditi u Wordu, ili su zaboravili, ili im treba stručna podrška, ovog proljeća u EducirajMe centru, možete to učiniti za samo 20 sati u sklopu tečaja Pisanje i obrada teksta u Wordu. Cijena edukacije je svega 550 kuna + PDV. Početak edukacije je 23. listopada, a tečaj traje pet dana.

Na obje edukacije plaća se i dodatnih 400 kuna upisnine, u što je uključen trošak administracije, nastavni materijali (ostaju u vlasništvu polaznika), završni ispit, izdavanje potvrde o završenom seminaru i upis u loyalty program.

Prijave na e-mail pamela@educirajme.com ili na telefone 042/200-515 te osobno u EducirajMe centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat) u Varaždinu, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 16 sati te utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije