Vijesti / PROMO
PROMO
DELICIJE od svježe jadranske ribe u Shamperu

DELICIJE od svježe jadranske ribe u Shamperu

Restoran i vinarija Shamper svoju ponudu temelji na svježim i provjerenim namirnicama, a jedna od onih kvalitetnijih hrvatskih upravo je stigla u kuhinju restorana. Radi se o svježoj jadranskoj ribi koja će vas podsjetiti na ljeto i boravak na moru dok se nalazite u samom srcu Međimurja!

Kušajte specijalitete od škarpine, zubaca i orade i osjetite dašak Dalmacije u restoranu koji se neprimjetno smjestio u Starom gradu Čakovcu. Namirnica je provjerene kvalitete, a u to možete biti sigurni jer se sami vlasnici restorana nerijetko zapute na Jadran i dobavljaju ih od provjerenih dobavljača.

Opće je poznato da je najbolja namirnica upravo ona iz kontroliranog uzgoja, što je pravi razlog zašto bi trebali posjetiti restoran i vinariju i kušati jela od svježe ribe. Osim škarpine, zubaca i orade u ponudi se nalazi i svježa jadranska lignja na žaru s krumpirom i blitvom, lignja punjena crnim rižotom, raštikom i krumpirom uz dodatak maslinovog ulja te jadranska lignja na pariški.

Riblja jela možete zaokružiti nekim od pjenušaca iz vlastite proizvodnje i zasladiti se posebnim desertima. Posjetite Shamper i prisjetite se sretnih ljetnih trenutaka koje ste provodili na moru uz izvanredan miris ribljih specijaliteta.

Restoran i vinarija nalazi se na adresi Trg Republike 5 nasuprot Muzeja Međimurja Čakovec, a možete ih pratiti na njihovoj Facebook i web stranici.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!