Vijesti / Sponzorirani članci
Sponzorirani članci
NO AQUA Otvorena prva parna autopraonica u Međimurju

NO AQUA Otvorena prva parna autopraonica u Međimurju

U petak, 3. studenog u Šenkovcu je otvorena nova ekološka autopraonica 'No Aqua', koja je jedinstvena po tome što kao sredstvo pranja koristi vodenu paru. Dakle, nema nikakvih štetnih kemikalija jer se kompletno pranje automobila vrši isključivo vodenom parom što je ekološki pogodno za okoliš jer nema otpadnih voda, a za jedan automobil potrebno je oko dvije litre vode.

Na otvorenju autopraonice u vlasništvu Lare i Maria Kovača predstavljene su brojne usluge, a za sve posjetitelje prvog radnog dana osiguran je popust od 20%, a svi prisutni počašćeni su jelom i pićem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No Aqua obavlja i 'kemijsko' čišćenje automobila, ali ne s kemikalijama, već snagom vodene pare sa specijalnim strojevima koji pomoću vodene pare izvlače prljavštine iz svih tapiciranih dijelova. Isto tako, valja napomenuti da je automobil poslije njihovog tretmana dezinficiran jer je opće poznato da para ubija sve bakterije.

Uz sve navedeno, u sklopu autopraonice otvoren je i servis čišćenja vodenom parom. Ako trebate rješenje za dezinfekciju kupaonske školjke, rješavanje kamenca, čišćenje pećnica, hladnjaka, mapa, dubinsko čišćenje kutnih garnitura ili tepiha, slobodno se javite u autopraonicu No Aqua jer cijene će biti niže od konkurentskih, a jačina pare daje veći rezultat čistoće.

Rezervaciju termina možete obaviti na broju 095/666-1234, a posjetite ih na adresi Maršala Tita 10 u Šenkovcu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.