PRIJAVITE SE do 15.11. na Urban fit challenge i dođite do savršenog tijela

Nema osobe na ovome svijetu koja ne želi izgledati privlačno, puna energije i ugodno se osjećati u svojoj koži.

Odreknemo li se nezdravih obroka i uhvatimo se vježbanja barem tri puta tjedno, rezultat je zajamčen. I sve to bez pretjeranog šoka za organizam.

Sigurno ste sad pomislili: ‘Baš, lakše je reći nego učiniti.’

IMAMO RJEŠENJE ZA VAS!

Fitness studio URBAN FIT i Vaš omiljeni portal eMedjmurje pružaju Vam jedinstvenu priliku da uz pomoć vrhunskih, stručnih i certificiranih trenera i nutricionista dođete do savršenog tijela kakvo ste oduvijek željeli!

Ako se već godinama borite s viškom kilograma i Vaša borba ne daje rezultate, naš tim stručnjaka pomoći će Vam da iz te borbe napokon izađete kao pobjednik. Vaše je samo da se do 15.11. s kratkim životopisom i obrazloženjem zašto mislite da baš vi zaslužujete priliku, prijavite na URBAN FIT CHALLENGE.

Tim stručnjaka odabrat će četiri kandidata koja će dobiti priliku iz snova.

UVJETI ZA PRIJAVU ZA URBAN FIT CHALLENGE – navršenih 18 godina života, prekomjerna i Vama neprihvatljiva težina, te spremnost na sve izazove na putu zvanom savršeno i zdravo tijelo.

KAKO SE PRIJAVITI NA URBAN FIT CHALLENGE – prijavu s kratkim životopisom i obrazloženjem zašto baš Vi zaslužujete priliku iz snova i zašto moramo odabrati baš Vas

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI KAO NAŠ NATJECATELJ – stručni i certificirani treneri Fitness studija URBAN FIT sastavit će poseban program vježbanja prilagođen upravo Vama i kroz tri će Vas mjeseca voditi do savršeno zdravog i spremnog tijela.

Pratit će svaki Vaš napredak, vježbat ćete pod stručnim okom naših kineziologa koji će brinuti da svaki djelić Vašeg tijela dobije savršen oblik. Certificirana nutricionistica napravit će savršen, zdrav i nutritivno uravnotežen jelovnik, naučiti Vas kako se zdravo i pravilno hraniti, te time tvoje tijelo dovesti u savršen balans.

I tu ne staje naša priča. Najuspješnijeg od četvero odabranih kandidata, nakon tri mjeseca programa očekuje još iznenađenja. No, za sad nek to i ostane – iznenađenje za kraj.

ROK PRIJAVE 15.11.2017. na e-mail adresu urbanfit@urbanfit.hr.

Najnovije