Najnoviji PLEXR kod dr. Irijane Rajković

Posjetili smo dr. Irijanu Rajković u njezinom Centru za estetsku medicinu Medikol u Čakovcu i pitali je o najnovijem trendu u svijetu pomoću kojeg uklanjamo višak kože bez noža- o Plexr-u.

Dr. Rajković, vidjeli smo da su mnogi ljudi oduševljeni nakon predstavljanje PLEXR-a u Vašem Centru. Možete li nam malo više reći o samom uređaju?

“Plexr predstavlja najnoviji inovativni razvoj u estetskoj medicine te je zapravo alternativa invazivnim kirurškim zahvatima. Osim što smanjuje vrijeme oporavka, smanjuje i mogućnost bilo kakve komplikacije koje mogu nastati tokom ili poslije klasičnog kirurškog zahvata.

Plexr je jedinstven uređaj jer po prvi put koristimo plazmu (kao četvrto stanje tvari) kako bi maknuli višak kože te zategnuli kožu koja je ostala po principu sublimacije tkiva. Ono što je vrhunsko kod ovog tretmana je to što rezultati koje dobijemo ovim tretmanom traju onoliko koliko bi trajali i rezultati nakon klasičnog kirurškog zahvata.”

Plexr metoda ima brojne prednosti u odnosu na klasične kirurške zahvate , zbog čega postaje sve popularnija metoda. Nema skalpela niti rezanja kože, što znači da nema krvarenja, modrica kao ni šavova te je oporavak puno kraći. S obzirom da se koristi plazma a ne struja, ovaj tretman je idealan kod osoba koje imaju ugrađen pacemaker srca jer ne interferira sa uređajem te nema opasnosti da bi prouzrokovali smetnje sa srcem.

Ono što je važno za naglasiti je da je Plexr izuzetno precizan i ne utječe na okolno tkivo, što znači da je savršen za operacije na područjima koja su jako osjetljiva (kao što su npr. vjeđe) gdje ne možemo koristiti drugu opremu, kao što je npr. radiofrekvencijski laser.

Plexr predstavlja revolucionarnu tehnologiju pomoću koje mičemo višak kože pomoću procesa koji se zove sublimacija. Poznat je u svijetu i kao “Soft Surgery” metoda pomoću koje uklanjamo višak kože ali bez rezanja kože sa kirurškim nožem i bez ijednog šava.

Već ste snimili nekoliko emisija Celebrity makeover-a sa Boris Kosmačem u kojem pokazujete rad sa Plexr-om. Kako Vam je bilo na snimanju emisija?


“Jednom riječju-savršeno! Svaka osoba koja je došla kod mene bila je zaintrigirana za PLEXR i što sve on radi. I naravno, svi su htjeli nešto sebi napraviti sa PLEXR-om. Ja jednostavno obožavam ovaj uređaj jer mogu dobiti rezultate kao i kod klasičnog kirurškog zahvata ali bez rezanja kože i bez komplikacija koje svaki kirurški zahvat nosi sa sobom.”

Što sve možemo tretirati sa Plexr-om?

Plexr koristimo kod bilo kojeg dijela lica ili tijela a vrhunske rezultate daje kod:
Uklanjanje i podizanje gornjih i donjih kapaka (gornja i donja blefaroplastika)
Zatezanje lica (ne- kirurški facelift)
Zatezanje vrata (ne-kirurški necklift)
Ksantelazme
Različite bore i nabore na licu i vratu

On je toliko siguran da oftalmolozi u svijetu koriste PLEXR na zahvatima na samoj očnoj jabučici. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana sa najjačim efektom 6 tjedana nakon tretmana.

Rezervirajte već danas svoje besplatne konzutacije kod dr Rajković.

Irijana Rajković, dr.med.
Voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol
www.medikol-ustanova.hr
Fb: Centar za estetsku medicinu

Najnovije