OSIGURANJE poljoprivrednika – najveća ulaganja trebaju i najbolju zaštitu

Od vremenskih nepogoda svake godine strepe oni koji od zemlje žive

Kažu da živjeti u skladu prirodom čovjeku daje poseban unutarnji mir i smanjuje svakodnevni stres kojem su izloženi ljudi koji dane provode u uredima i za računalima. Živjeti, pak, od prirode je poseban izazov i zahtjeva istinsku posvećenost. Bilo da se bavite poljoprivredom ili stočarstvom poznate ljepotu stvaranja u vašim tvornicama na otvorenome i zahvalnost u svakom danu, no nekada priroda pokaže i drugo lice. Tuče, oluje, mraz ili požari dolaze nenajavljeno i nerijetko unište mukotrpna ulaganja od kojih živimo. Jedino što možete napraviti je razmišljati unaprijed i osigurati se od mogućih rizika kako bi moguće financijske gubitke lakše prebrodili i nastavili sa svojim radom. Danas kada poljoprivrednik od države dobiva 65 posto sredstava za osiguranje, ulaganje u miran san je neizostavno.

U Croatia osiguranju u svojoj ponudi imamo raznovrsna pokrića za poljoprivrednike koja se mogu ugovoriti samostalno ili kroz paket. Naši paketi su prilagođeni pojedinačnim potrebama, tako da u osiguranju usjeva i nasada uz osnovne rizike od tuče, požara i udara groma, možete ugovoriti i rizike od oluje, poplave, pozebe, ili rizik proljetnog mraza. Zatim, mogu se osigurati voćke i trsovi vinograda od primjerice rizika posolice, ali i usjevi, zrna, sjemenke, voće, stolno grožđe, povrće i kulturno bilje.

Kada je riječ o životinjama, osiguranje uključuje kopitare, goveda, ovce i koze, svinje, pse i mačke, pčele, ukrasne i egzotične životinje, kuniće, domaću perad, pernatu divljač, slatkovodne i morske ribe, školjke ili puževe.

Poljoprivredni paket koji sadržava 13 različitih vrsta osiguranja i nudi splet pokrića koji objedinjuje najučestalije rizike. Tu su osiguranje životinja, usjeva i nasada, od požara, od potresa, kućanstva, provalne krađe i razbojstva, loma stakla, loma stroja, osiguranje od odgovornosti, auto kaska, osoba od nesretnog slučaja, naknade bolničkih dana te kasko brodica i jahti. Paket klijentima ubrzava i olakšava proces osiguranja, a omogućuje im i dodatne pogodnosti i uštede.

Croatia osiguranje je osigurateljna kompanija s dugom tradicijom zaštite poljoprivrednika, njihovog rada i plodova o kojima ovisi njihova egzistencija te kontinuirano radimo na razvoju atraktivnih rješenja namijenjenih našim poljoprivrednicima. Naši stručnjaci za osiguranja imovine, usjeva, nasada i životinja prate kretanja u poljoprivredi te prilagođavamo uvjete novim asortimanima i novim načinima proizvodnje.

U razvoju novih proizvoda i širenju pokrića rizika vodimo se najnovijim trendovima i specifičnim potrebama klijenata, te širimo ponudu inovativnim uslugama, baš kao i njihovu dostupnost. Usmjereni na zadovoljstvo klijenata u svakom koraku, poboljšali smo i obradu šteta te smo u procjenu uveli korištenje bespilotnih letjelica, dronova, čime smo postupak ubrzali, učinili ga preciznijim, a naši osiguranici su prepoznali i podržali njihovu upotrebu.

Naši klijenti ističu da miran san nema cijenu te da je to moguće samo znate da vaš urod neće ispaštati zbog nepredvidivih situacija i da ste brigu za njih prepustili nekom drugom. Vi se posvetite vašem uzgoju i proizvodnji, a u slučaju neželjenih situacija za vas je tu Croatia osiguranje s najširom lepezom pokrića na tržištu.

Najnovije