IZDAN besplatni turistički vodič za Međimurje

Razmišljate li o odmoru u jednoj od najpopularnijih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj, preuzmite svoj primjerak besplatnog turističkog vodiča Međimurje i saznajte što vas sve očekuje u županiji između Mure i Drave.

Svi koji su ga posjetili radosno će potvrditi da Međimurje ima što ponuditi onome tko se u tom kraju nađe. S obzirom na rastući broj posjetitelja svake godine, ta je tvrdnja i u praksi dokazana.

Brojne prirodne ljepote, kulturne atrakcije, razna događanja i oživljena tradicija razlog su što se Međimurju svaki posjetitelj rado vrati. Dodate li tome gostoprimstvo i ljubaznost domaćina o kojoj se nadaleko proširila riječ, dobit ćete pravo turističko iskustvo.

Upravo to je krajnji cilj i smjer u kojem se Međimurska županija nastoji kretati i u tome uspijeva. Svakom je posjetitelju bitna točna i kvalitetna informacija o destinaciji o kojoj se nalazi.

S ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurje u kojem su već treću godinu zaredom sakupljene najnovije i najkorisnije informacije o ovoj županiji.

Sadrži važne brojeve telefona i ostale praktične informacije te upoznaje čitatelja s najvažnijim atrakcijama međimurskih popularnih destinacija.

Priča priču o hrani i vinu; važnosti rijeka i plodnosti tla, o ljudima i njihovim djelima te donosi preporuke jela, restorana, smještaja i lokaliteta.

Iako se površinom ne ističe, ističe se sadržajima o čemu turist može saznati u vodiču. Listajući Međimurje turist može odabrati način na koji želi provesti aktivni odmor, događaj koji želi posjetiti ili odlučiti koju instituciju će posjetiti.

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin, Turističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkim zajednicama općina Sveti Martin na Muri, Nedelišće, Štrigova i Prelog, a dostupan je na hrvatskom i njemačkom jeziku.

Možete ga besplatno preuzeti s interneta i u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije te u LifeClass Termama Sveti Martin.

Riječ je o proizvodu marketing agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija.

Prošetajte Međimurjem najprije listajući besplatni turistički vodič koji možete preuzeti ovdje, a zatim ideje i savjete iskoristite na stvarnim lokacijama.

Najnovije