Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
VELIKO PRIZNANJE Srednja škola Čakovec dobitnica ovogodišnje povelje za mobilnost!
Srednja škola Čakovec

MEĐU SAMO ČETIRI ŠKOLE U HRVATSKOJ

VELIKO PRIZNANJE Srednja škola Čakovec dobitnica ovogodišnje povelje za mobilnost!

Veliko je to priznanje o kvalitetno provedenoj mobilnosti učenika i nastavnika u proteklom razdoblju za školu koja ove godine slavi tek 10. rođendan

- Ove škole smatramo perjanicama strukovnoga obrazovanja - riječi su Antonije Gladović, ravnateljice Agencije za mobilnost i programe EU-a na dodjeli Erasmus+ Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a koja je, kao jednoj od samo četiriju škola u Lijepoj Našoj, ove godine uručena i Srednjoj školi Čakovec.

Veliko je to priznanje o kvalitetno provedenoj mobilnosti učenika i nastavnika u proteklom razdoblju za školu koja ove godine slavi tek 10. rođendan. Na uručivanju Povelje školu su ponosno predstavljali ravnateljica Gordana Ramušćak i profesor Mladen Tota, nositelj i koordinator projekata Erasmus+ u SŠČ-u i glavni „krivac“ za ovaj veliki uspjeh.

- Ova je povelja rezultat dugogodišnjeg truda i rada učenika i djelatnika naše škole. Iznimno smo ponosni na sve dosadašnje aktivnosti vezano za Erasmus+ projekte i ponosni smo što smo prepoznati kao jedna od samo 4 škole u Hrvatskoj kojoj je ove godine dodjeljena povelja. Time smo pokazali da smo pouzdan partner u provođenju projekata, a dokaz tome je što nam je posljednji projekt ocijenjen s 98% za kvalitetu realizacije, a aktualni projekt SkillsUp ocijenjen je kao drugi najkvalitetniji u Hrvatskoj na posljednjem natječaju!

Veselim se što ćemo uz pomoć ove povelje našim učenicima i dalje moći omogućiti obavljanje prakse u zemljama Europske unije te se nadamo da će vještine stečene u inozemstvu prenijeti i primjeniti u Hrvatskoj te da će sudjelovanje u projektima povećati njihovu zapošljivost nakon završetka obrazovanja - istaknuo je prof. Tota nakon dodjele povelje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5955

Reci što misliš!