PREDSTAVILI SVOJE PROJEKTE I REZULTATE

OSNAŽILI SURADNJU MEĐU ŠKOLAMA U I. OŠ Čakovec obilježen Erasmus+ dan

Tom prilikom okupili su se Erasmus+ projektni timovi iz OŠ Belica, OŠ T. Goričanca iz Male Subotice, OŠ Sv. Jurja na Bregu iz Lopatinca, VI. OŠ Varaždin i I. OŠ Čakovec

Okupljeni učenici, učitelji i ravnatelji predstavili su Erasmus+ projekte koje su provode u svojim ustanovama. U opuštenoj i ugodnoj radnoj atmosferi, predstavili su projekte ciljeve i ostvarene rezultate, načine rada, vlastita iskustva rada u međunarodnim timovima, razmijenili su primjere dobre prakse. 

Učenici su predstavili svoja iskustva sudjelovanja u Erasmus+ projektima. Okupljenima su ispričali na koji načine sudjeluju u projektnim aktivnostima u svojim školama, načine na koje se pripremaju za putovanja i gostovanja u stranim obiteljima, poteškoće na koje nailaze.

Predstavili su znanja, vještine, iskustva i prijateljstva nastala kao rezultat sudjelovanja u Erasmus projektima. Obilježavanje Erasmus dana bila je prilika za osnaživanje suradnje među školama i projektnim timovima na lokalnoj razini. Obogaćeni iskustvom i dobrobitima suradnje na lokalnoj razini, druženje smo završili planiranjem novog sličnog okupljanja.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije