PONOS MEĐIMURJA

VIDEO I FOTO Čak 21 nastavnik iz Međimurja među 500 najboljih u Hrvatskoj!

Nagrađen je 21 nastavnik iz Međimurja. Čestitke svima!

U Zagrebu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održana je svečana dodjela nagrada najboljim nastavnicima Hrvatske za školsku godinu 2018/2019., među kojima se našlo i 18 nastavnika iz Međimurske županije. 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja po prvi je puta dodjelilo ovu nagradu te je iz proračuna RH izdvojeno pet milijuna kuna. Ministrica Blaženka Divjak se prilikom davanja izjave osvrnula i na budućnost školstva u RH.

– Mi smo sada na početku kurikularne reforme koja je ušla u sve naše škole te će nam kroz naredne tri godine trebati vremena kako bismo obuhvatili sve razrede, pošto ćemo 2020. godine imati državnu maturu po novim pravilima – rekla je i dodala kako je broj sati učenika u nastavi naspram cijele EU premalen te da je sljedeća faza reforme cjelodnevna nastava. U videu pogledajte što nam je još ministrica rekla.

Osamnaest nastavnika iz Međimurja je nagrađeno. To su Nataša Boj, Aleksandra Tonković i Zvonko Ljubić iz III. OŠ Čakovec, Tanja Debelec, Matija Horvat, Renata Najman, Danijela Perenc-Jaušovec i Ivana Ružić iz I. OŠ Čakovec, Iva Naranđa iz II. OŠ Čakovec, Bernarda Novak iz OŠ dr. Ivana Novaka, Macinec, Tea Horvatić iz OŠ Strahoninec, Kristijan Ovčarić iz OŠ Hodošan, Mihaela Martinčić iz OŠ Donja Dubrava, Melita Sambolek, Karmena Vadlja Rešetar i Žaklin Lukša iz Gimnazije Josipa Slavenskog, Tatjana Žižek i Dinka Žulić iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Maja Labaš Horvat, Valentina Pirc Mezga i Tanja Baksa iz Srednje škole Prelog.

Popis svih dobitnika pronađite klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije