koriste inovativne metode

VELIKO PRIZNANJE Čak tri mlade profesorice Srednje škole Prelog na listi najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika

One su Tanja Baksa, Valentina Pirc Mezga i Maja Labaš Horvat. Čestitamo!

Ako je još dosad netko sa sumnjom i strepnjom promatrao rad nastavnika Srednje škole Prelog, ovo prestižno priznanje otklanja svaku dvojbu. Tri mlade profesorice pune entuzijazma i životnog elana nisu dvojile ni trenutka vidjevši javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja za nagrađivanje 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u šk. godini 2018./2019.

Tanja Baksa, profesorica njemačkog jezika, Valentina Pirc Mezga, profesorica geografije te Maja Labaš Horvat, profesorica engleskog jezika, dokazale su da u svom odgojno-obrazovnom radu koriste inovativne metode poučavanja i vrednovanja uz kreiranje različitih otvorenih digitalnih obrazovnih sadržaja kojima se potiče primjena novih nastavnih metoda rada.

Na ovaj način ostvarile su izniman uspjeh u procesu unapređenja rada škole i odgojno-obrazovnog sustava. S pravom zaslužuju titulu najboljih profesorica, a time još jednom potvrđuju stručnost i kvalitetu nastavničkog kadra u Srednjoj školi Prelog čime je opravdano nazvana Malom školom velikih uspjeha.

Djelatnici SŠP-a ponosni su na svoje kolegice, a njihov uspjeh ujedno je i snažan impuls da se i oni u narednoj školskoj godini odvaže pokazati ono što rade sa svojim učenicima u Školi za život. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije