oduševili publiku

MALI MEĐIMURCI Filip, Marija, Iva i Anja nastupali na Festivalu dječje kajkavske popevke

Učenici OŠ Sveti Martin na Muri i Vratišinec uspješno nastupali na Festivalu dječje kajkavske popevke u Zlataru. Za male pjevače bila je to velika čast, uzbuđenje i dragocjeno iskustvo

48. Festival dječje kajkavske popevke koji je održan 22. rujna 2019. u Zlataru u sklopu manifestacije “Dani kajkavske riječi”, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta dr. Jurja Žerjavića, donio je 18 novih popevki koje su skladali učenici osnovnih škola i njihovi mentori s kajkavskog govornog područja na stihove s prošlogodišnjeg Zbora malih pjesnika.

Uz pratnju Tamburaškog orkestra Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem mo. Siniše Leopolda nastupali su učenici Filip Bogdan iz OŠ Sveti Martin na Muri s pjesmom “Ftič” i učenice Marija Paula Radiković, Iva Tuksar i Vanja Tot iz OŠ dr. Vinka Žganca Vratišinec s pjesmom “Moja mama” pod mentorstvom Stjepana Horvata, učitelja glazbene kulture.

Za male pjevače bila je to velika čast, uzbuđenje i dragocjeno iskustvo nastupati na ovom Festivalu. Pljesak mnogobrojne publike i podrška roditelja bila im je velika nagrada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije